Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 187 (7188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Cezar STRATON

Cezar STRATON


Prin pădurea de cuvinte

Logica feminină (1)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Logică. Există două modalităţi să înţelegeţi logica feminină. Dar nici una dintre ele nu funcţionează.

Temeri.Se spune că de ceea ce ţi-e frică nu vei scăpa. Acum mă tem foarte mult să câştig mai mulţi bani şi să slăbesc, de asemenea mă tem de o maşină nouă, de un apartament nou şi o vacanţă în Maldive. Vai, ce frică mi-e, mi-e frică tare de tot!

Concurs.La concursul de logică feminină - cu o diferenţă foarte mare - a câştigat generatorul de numere aleatorii.

Venus.Se spune că: „Bărbatul este Marte, iar femeia Venus...". Astfel, Venus este unica planetă care se roteşte împotriva acelor ceasornicelor. Iată un gând despre logica feminină...

Feminină.”De ce? Deoarece eu am hotărât aşa! Dar de ce am hotărât aşa, eu încă nu m-am hotărât!”

Dialog.El: - Scumpo, dar cum rămâne cu datoria conjugală? Nu crezi că avem niscai restanţe!? Ea: - Dormi liniştit, că seara nu se plătesc datoriile. E un semn rău!

Diferenţă.Logica bărbaţilor: Dacă aflu, îl ucid! Logica feminină: Ucide-mă, dar tot voi afla!

Putere.Aş vrea foarte mult să fiu o femeie slabă, dar... ba caii aleargă, ba casele ard! (Proverb rus: Femeia adevărată poate opri calul care aleargă şi poate să intre în casa care arde.)

Dar.M-am gândit mult timp ce să-i dăruiesc soţului de ziua lui de naştere. Mi-am cumpărat bilet la o staţiune balneară. Soţul se va mai odihni, astfel! Iar de ziua numelui o să-i dăruiesc un vibrator.

Talie.Nu există femei plinuţe, există haine strâmte!

Asemănări.Eu şi soţul meu avem multe în comun. El este mândru şi eu sunt mândră. El este rău şi eu sunt rea. El mă iubeşte şi eu mă iubesc!

Egalitate.Între bărbat şi femeie trebuie să fie egalitate. Ea se căsătoreşte cu el, iar el face tot restul pentru ea.

Genuri.Care este deosebirea dintre logica feminină şi cea bărbătească? Cea a bărbaţilor este mai corectă, cea feminină este mai interesantă şi imprevizibilă.

Insomnii.Soţia a venit acasă abia spre dimineaţă. Soţul ţipă: - Unde ai fost? Eu nu am dormit toată noaptea! Soţia, obosită, dar fermă: - Dar tu crezi că eu am închis vreun ochi!?

Consecvenţă.- Câţi ani ai? - Douăzeci. - Dar şi cu doi ani în urmă ai spus acelaşi lucru! - Eu nu sunt dintre acelea care azi spun una, iar mâine, alta.

Relaţii.Relaţiile din ziua de azi: el iese la pensie, ea îşi face majoratul! 

Bărbaţi.Să te mai miri că femeile preferă bărbaţii mai în vârstă! Pentru că ei se îmbracă mai bine (în haine) şi pentru că le dezbracă mai frumos pe ele, din cuvinte. Pentru că ştiu să vorbească unei femei, dar mai ales ştiu când trebuie să tacă...

Creaturi.„Femeile sunt creaturi menite să fie iubite, nu înţelese.” (Oscar Wilde).

Creaţie. Dumnezeu a creat întâi bărbatul, apoi femeia. Când a văzut ce-a ieşit, a creat alcoolul.

Credulitate. 1. „Credula res amor est”. Când iubeşti, eşti dispus să crezi, să accepţi orice. 2. Femeile pot depista orice minciună rostită de un bărbat în câteva secunde. Dar ele vor continua să creadă în acele diete şi produse-minune care promit că le ajută să slăbească 10 kilograme în 5 zile.

Creier. Radio Erevan anunţă o nouă descoperire a oamenilor de ştiinţă: Creierul feminin este de două ori mai frumos decât cel bărbătesc.

Alternative. Soţia către soţ: – Auzi, dragă, ar trebui să renunţi la alea patru berici ale tale pe care le bei zilnic, ce, tu nu ai auzit de criză? – Dar nu mai bine reducem bugetul pentru fardurile tale? – Aaa, nu, nici gând de aşa ceva, fardurile sunt de fapt pentru tine, să mă poţi vedea mai frumoasă! – Da!? Păi şi alea patru berici pentru ce crezi că sunt?!

Crize. Un broker despre criză: E mai rău decât la divorţ. Am pierdut deja jumătate din avere şi am în continuare ...aceeaşi soţie.

Cronenberg. O revelaţie inedită, care mă aşteptam să aparţină fie unui savant, fie unui filosof, nu unui medic: „Am ajuns într-o epocă foarte importantă din istoria omenirii, aceea în care nu mai avem nevoie de sex pentru perpetuarea speciei. Putem, azi, avea copii fără activitate sexuală. Pentru prima dată în istoria omenirii, acest lucru este adevărat şi el înseamnă noi perspective, arată că am putea face, mai departe, nişte lucruri extraordinare.”

Cronică(matrimonială). Din presa mondenă: „Căsătoria a avut loc sâmbătă, încheind astfel o frumoasă şi lungă prietenie, ce dura încă din anii liceului”.

Cub. Un cub de zahăr s-a îndrăgostit de o linguriţă şi-a întrebat-o: Nu ai vrea să ne întâlnim, cândva? Linguriţa: Da, în ceşcuţa de cafea...

Cucerire. 1. „Seducerea unei femei este unica aventură exaltată din viaţa unui bărbat”. (Guy de Maupassant) 2. O eternă întrebare: Cum cucereşti o femeie? Conform cotidianului Jurnalul Naţional, o femeie se simte fericită atunci când primeşte complimente, lucrurile simple impresionând-o mai mult decât sexul, cumpărăturile sau ciocolata, după cum arată un studiu realizat în Marea Britanie. Aproape jumătate dintre cele 1.056 de femei britanice chestionate au mărturisit că se simt mai bine atunci când merg la coafor decât atunci când mănâncă ciocolată. O treime dintre femei au spus că shoppingul le satisface mai mult decât o partidă de sex. Acum, sigur, mersul la coafor şi shoppingul sunt lucruri simple. Dar, cel mai adesea, sunt şi mai scumpe decât ciocolata sau sexul. 3. La cât de mult ne place şcoala, vom ajunge în situaţia în care un bărbat va cuceri o femeie doar cu un singur mesaj pe Facebook, scris corect! Ooops, va exclama ea, încântată şi - aţi ghicit! - prea englezită!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Logica feminină (1).
 Vizualizări articol: 2577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Logica feminină (1)4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei