Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 187 (7188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colaborare

Ambasadorul Chinei în România va efectua o vizită oficială în județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Excelența Sa Jiang Yu, va efectua o vizită oficială în județul Suceava, în perioada 13-14 august 2019, la invitația Casei Româno-Chineze Suceava. În cadrul vizitei, Excelența Sa Yu Jiang va avea întâlniri la cel mai înalt nivel cu oficialitățile locale, urmând să fie primită de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, de primarul Sucevei, Ion Lungu, și de președintele UGIR filiala Bucovina Suceava, Ovidiu Ilisei. „Această vizită este extrem de importantă pentru că, așa cum a spus Excelența Sa Yu Jiang, parteneriatul Chinei cu România trebuie consolidat în permanență, iar schimbările internaționale nu trebuie să pericliteze relațiile dintre cele două țări”, a declarat vicepreședintele Casei Româno-Chineze Suceava, Alexandra Mihaela Nichitean. Ea a precizat că scopul acestei vizite este de aprofundare a relațiilor dintre instituții, de consolidare a relațiilor de prietenie și de identificare a oportunităților de dezvoltare a relațiilor comerciale și instituționale dintre cele două țări.

În cele două zile pe care le va petrece în Suceava, Excelența Sa doamna Jiang Yu va aborda teme privind dinamizarea relațiilor comerciale bilaterale, mecanisme de identificare a partenerilor de afaceri și posibilitatea atragerii de investiții și finanțări în regiunea Moldovei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambasadorul Chinei în România va efectua o vizită oficială în județul Suceava.
 Vizualizări articol: 1282 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ambasadorul Chinei în România va efectua o vizită oficială în județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei