Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 187 (7188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Viteza excesivă

Tânărul care a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod gonea cu 141 km/h

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Silviu Covaşă, tânărul în vârstă de 25 de ani din Măneuţi, comuna Frătăuţii Vechi, care şi-a pierdut viaţa duminică dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea, un VW Golf, a părăsit carosabilul şi a lovit un cap de pod, gonea pur şi simplu pe şosea. Acul kilometrajului maşinii s-a oprit la 141 km/h, o viteză mult prea mare pentru şoselele noastre şi cu mult peste limita admisă.

Duminică dimineaţă, în jurul orea 7.20, maşina condusă de Silviu Covaşă pe drumul naţional 2H a scăpat de sub control şi a pătruns pe acostament, iar ulterior a lovit un cap de pod al unei gospodării din Vicovu de Jos, în apropiere de magazinul cunoscut sub numele „La Pişta”. Tânărul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii, iar echipajul de descarcerare chemat la faţa locului a avut de lucru minute bune înainte de a putea extrage trupul. Ulterior, echipajul de pe ambulanţa SMURD a făcut manevrele se resuscitare, dar totul s-a dovedit în zadar.

Pentru salvatori a fost un moment greu, şi asta pentru că Silviu Covaşă urmase cursurile de voluntar iniţiate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi le era cunoscut celor chemaţi la intervenţie.

De altfel, într-o postare emoţionantă pe pagina de facebook a ISU Bucovina Suceava, cei care l-au cunoscut pe Silviu Covaşă au dorit să-şi ia rămas bun de la el.

„Duminică dimineață, chiar înainte de ieșirea din tura de noapte, plină de evenimente neplăcute și parcă prevestitoare, am primit un apel pe 112, prin care se anunța despre o mașină intrată într-un cap de pod, la Vicovu de Jos, cu șoferul rămas încarcerat... Nici nu bănuiam că vom lucra zeci de minute pentru a extrage chiar trupul colegului nostru, SILVIU COVAȘĂ, voluntar ISU, prins în ghearele morții, între fiarele contorsionate ale mașinii… Acestea nu au mai vrut să-i dea drumul, nici după prelungitele manevre de resuscitare… Suntem triști, pentru că știm cât de mult își dorea să devină salvator… S-a antrenat cot la cot cu cei mai buni profesioniști și a dat dovadă că poate oricând să se alăture echipei noastre și să facă față cu brio. Acum, însoțit de lacrimile celor care l-au cunoscut, va intra în rândul salvatorilor din Cer… Dumnezeu să te ierte, SILVIU, iar Maica Domnului să-i aline pe toți ai tăi, pe care i-ai lăsat cu inima frântă de durere! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Odihnește-te în pace!”, este mesajul postat pe pagina oficială a ISU Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod gonea cu 141 km/h.
 Vizualizări articol: 4108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tânărul care a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod gonea cu 141 km/h1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei