Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 145 (7146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Prins de două ori, mort de beat la volan, pe străzile Sucevei, în decurs de numai câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 26 de ani, din Suceava, a dat dovadă de o crasă inconştienţă şi de un tupeu ieşit din comun. Şi nu o dată, ci de două ori în decurs de numai câteva ore.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 4.30, în zona Catedralei a fost prins şi blocat un şofer care s-a dovedit că a urcat băut la volan. Totul a început pe Calea Obcinilor, unde poliţiştii au încercat să oprească un autoturism marca Ford Focus.

Şoferul nu doar că nu a oprit, dar a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie. Pe bulevardul 1 Mai a fost înregistrat cu o viteză de 98 km/h, iar după ce a virat pe strada Universităţii a ajuns la 109 km/h. Apoi a virat la dreapta, pe bulevardul George Enescu, reuşindu-se blocarea maşinii în zona Catedralei, ocazie cu care şoferul a fost încătuşat.

La urmărire a fost nevoie de cinci maşini de poliţie pentru ca fugarul să fie prins. Aparatul etilotest în cazul lui Dorin-Florin Stroe, de 26 de ani, din Suceava, a indicat 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

După numai câteva ore, la 09.10, un sucevean a sunat la 112 şi a reclamat că un autoturism marca Ford Focus circulă haotic pe strada Zamcei, în zona supermarketului Lidl, iar şoferul este posibil să fie băut. Spre surprinderea poliţiştilor, s-a dovedit a fi aceeaşi maşină şi acelaşi client, respectiv Dorin-Florin Stroe. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare chiar mai mare decât prima oară, respectiv 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Culmea ironiei, şoferul nu a fost reţinut, chiar dacă se urcase la volan cu o alcoolemie uriaşă şi, în plus, nici nu mai avea permis de conducere, care-i fusese reţinut câteva ore mai devreme.

După câte se pare, procurorul de caz nu a fost de acord cu măsura reţinerii pe motiv că nu are rezultatele probelor biologice, rezultate care trebuie spus ar putea să vină peste câteva luni bune având în vedere datoriile pe care Poliţia Română le are către Institutul de Medicină Legală. Numai la nivelul judeţului Suceava datoriile se ridică la 400.000 de lei.

Anchetatorii s-au mulţumit să mai întocmească un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins de două ori, mort de beat la volan, pe străzile Sucevei, în decurs de numai câteva ore.
 Vizualizări articol: 3605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prins de două ori, mort de beat la volan, pe străzile Sucevei, în decurs de numai câteva ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei