Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 145 (7146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Pentru zile însorite

Stil, eleganţă şi protecţie împotriva razelor UV, cu ochelarii de soare de la OPTIK TATARU

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu, ci o necesitate, deoarece au rolul de a proteja ochii şi zona sensibilă din jurul acestora.

Astfel, cei care sunt interesaţi să achiziţioneze o pereche de ochelari de soare trebuie să fie atenţi nu doar la partea estetică, ci şi la calitatea lentilei.

Optik Tataru recomandă sucevenilor să aleagă ochelari de soare cu lentile care blochează radiaţiile UV în proporţie de 100%. Ochelarii de soare polarizaţi nu permit trecerea undelor de lumină din plan orizontal, oferind un contrast mai bun, iar culorile rămân naturale, nealterate de nuanţa lentilei. 

La Optik Tataru sucevenii pot alege dintr-o gamă diversificată de ochelari de soare de la brand-uri cu renume în domeniu, precum Ray Ban, Vogue, Polaroid, Enox, Solano şi multe altele.

Avem soluţii şi pentru persoanele purtătoare de ochelari de vedere. Indiferent de viciile de refracţie pe care le au, acum pot purta ochelarii de soare preferaţi, având lentile cu dioptrii. În acest sens, le punem la dispoziţie o paletă variată de nuanţe pentru personalizarea ochelarilor”, au transmis reprezentanţii Optik Tataru.

Specialiştii vederii vă aşteaptă în cele 10 locaţii Optik Tataru pentru a va inspira în alegerea soluţiei optime, atunci când vine vorba de vedere şi protejarea ei.

Optik Tataru are 10 puncte de lucru: în Suceava (zona centrală şi în Burdujeni, staţia Orizont), Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuţi, Paşcani, Dorohoi, Botoşani.

De ce sunt importanţi ochelarii de soare

Reprezentanţii Optik Tataru menţionează că este indicat să ţinem cont de sfaturile specialiştilor referitoare la protecţia solară, în condiţiile în care expunerea îndelungată la razele soarelui poate avea efect nociv asupra corpului nostru.

Razele UV nu afectează doar pielea, ci şi ochii, astfel că diverse afecţiuni ale ochiului au fost asociate cu expunerea îndelungată la radiaţiile UV.

Cea mai frecvenţă problemă oculară este fotokeratita care se manifestă prin fotosensibilitate, lăcrimare abundentă şi senzaţie de nisip în ochi. Radiaţiile UV favorizează dezvoltarea pterigionului (creşterea anormală a ţesutului conjunctiv în zonă nazală a corneei) şi a pingueculei (îngroşare a conjunctivei de culoare gălbuie, aproape de cornee). Aceste creşteri pe suprafaţa corneei, pe lângă faptul că sunt inestetice, pot duce, în funcţie de gradul de dezvoltare, la obturarea vederii. Expunerea la razele solare poate cauza la nivelul ochilor diferite patologii, cum ar fi cataractă şi degenerescenţă maculară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stil, eleganţă şi protecţie împotriva razelor UV, cu ochelarii de soare de la OPTIK TATARU.
 Vizualizări articol: 2418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Stil, eleganţă şi protecţie împotriva razelor UV, cu ochelarii de soare de la OPTIK TATARU4.058

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei