Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 141 (7142)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Punere de acord

Rezultate promiţătoare în urma discuţiilor purtate la Bucureşti de primarul Sucevei, în cadrul delegaţiei AMR la Palatul Victoria

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Negocierile purtate în Capitală, la Palatul Victoria, de o delegaţie de 15 primari de municipii din România, din care a făcut parte şi edilul Sucevei, Ion Lungu, cu reprezentanţii Guvernului, conduşi de premierul Viorica Dăncilă, s-au dovedit a fi de bun augur, reprezentanţii Guvernului venind cu o serie de propuneri concrete de rezolvare a problemelor ridicate de administraţiile locale.

“Principala problemă discutată a vizat restituirea sumelor restante, de până la 60% din impozitul pe venit, pentru lunile ianuarie, februarie şi martie. Dna prim-ministru a promis că vom primi aceşti bani la rectificarea bugetară de la sfârşitul lunii iulie.
Alte probleme discutate au fost legate de Codul Administrativ, referitor la care ni s-a promis ca în prima şedinţă de Guvern va fi dată ordonanţă de urgenţă. De asemenea, s-a discutat de completarea sumelor necesare pentru asistenţa socială, din cote de echilibrare din TVA, acolo unde primăriile au nevoie de aceşti bani. A fost o discuţie constructivă, care sperăm că va avea primele efecte pozitive la rectificarea din luna iulie”, a spus primarul Sucevei, la finele şedinţei care a durat mai multe ore.

Deplasarea la Bucureşti, ca reprezentant al Asociaţiei Municipiilor din România, a fost un bun prilej pentru Ion Lungu să reia discuţiile pe tema acordării de certificate verzi pentru utilizarea biomasei (inclusiv lemn de foc) la centrala de termoficare a oraşului, gestionată de Bioenergy, de data aceasta cu ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, dar şi pentru abordarea altor proiecte importante pentru suceveni - la Institutul Naţional al Patrimoniului pe tema Curţii Domneşti, iar la Compania Naţională de Investiţii - proiectul nou, pentru un teren de fotbal de dimensiuni UEFA, dar şi cel anterior, al Sălii Polivalente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultate promiţătoare în urma discuţiilor purtate la Bucureşti de primarul Sucevei, în cadrul delegaţiei AMR la Palatul Victoria.
 Vizualizări articol: 1186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezultate promiţătoare în urma discuţiilor purtate la Bucureşti de primarul Sucevei, în cadrul delegaţiei AMR la Palatul Victoria0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei