Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 134 (7135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pagube

Primăria Adâncata a intervenit cu forţe proprii pentru redeschiderea mai multor drumuri afectate de inundaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a declarat că ploile abundente şi inundaţiile din ultimele zile au provocat pagube de peste 400.000 de lei în această comună. Viorel Cucu a precizat că inundaţiile au afectat peste 20 de kilometri de drumuri din Adâncata, dar şi şase podeţe de pe drumurile naţionale, alte două podeţe pe drumurile judeţene şi patru pe drumurile comunale. Primarul din Adâncata a arătat că valoarea pagubelor din cele trei sate, Adâncata, Călugăreni şi Feteşti, au fost evaluate împreună cu membrii comisiilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Viorel Cucu a declarat că încă de vinerea trecută primăria a început cu forţe proprii lucrările pentru repararea drumurilor afectate de inundaţii, pentru ca oamenii să poată avea acces cât mai repede la culturile agricole. De asemenea, el a spus că s-a intervenit şi în zona podeţelor de inundaţii. „Ce a depins de noi am reuşit să reparăm. Am intervenit pe drumurile agricole astfel încât cetăţenii să poată avea acces la culturile agricole. În total s-a lucrat la peste 20 de kilometri de drumuri, în special pe cele agricole. Lucrările vor fi continuate după ce vom primi fondurile de la Guvern pentru refacerea efectelor negative ale inundaţiilor”, a spus Viorel Cucu.

Primarul din Adâncata a declarat că speră că anul acesta va primi întreaga sumă stabilită la evaluarea pagubelor produse de inundaţii. Asta în condiţiile în care, spune Viorel Cucu, la inundaţiile de anul trecut pagubele din comuna Adâncata au fost evaluate la o sumă de aproximativ 800.000 de lei, iar de la Guvern s-a primit doar o sumă de 2.000 de lei. „Aşteptăm să vedem dacă vom primi fondurile de la Guvern, dar nu aşa cum a fost anul trecut. În 2018 am primit doar 2.000 de lei, ceea ce înseamnă suma pentru o maşină de balast. Sperăm că acum vom primi întreaga sumă”, a încheiat Viorel Cucu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Adâncata a intervenit cu forţe proprii pentru redeschiderea mai multor drumuri afectate de inundaţii.
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Primăria Adâncata a intervenit cu forţe proprii pentru redeschiderea mai multor drumuri afectate de inundaţii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei