Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 134 (7135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Gheorghe Flutur va conduce delegaţia judeţului Suceava la Târgul de Investiţii „Expo Real” din Munchen, Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, va conduce delegaţia suceveană la Târgul Internaţional pentru Investiţii şi Proiecte Imobiliare Expo Real, din Munchen, în Germania. Târgul va fi organizat în perioada 7-9 octombrie 2019. Delegaţia judeţului Suceava la acest eveniment va fi formată din preşedintele CJ Suceava, doi consilieri şi un translator, iar cheltuielile de participare se ridică la suma de 150.000 de lei.

„Camera de Comerţ şi Industrie Româno – Germană, reprezentanţa oficială a economiei germane şi totodată cea mai mare cameră de comerţ bilaterală din România, ne-a informat că organizează pentru a opta oară standul comun al României la cea de-a 22-a ediţie a Târgului Expo Real, cea mai mare expoziţie europeană pentru proiecte imobiliare şi investiţii la nivel internaţional”, a declarat Gheorghe Flutur. El a amintit că judeţul Suceava, prin Consiliul Judeţean, a fost prezent la acest târg, în standul comun al României, de trei ori consecutiv, începând cu anul 2016, alături de alte autorităţi publice locale şi companii din ţară. „Astfel, am purtat discuţii directe cu zeci de investitori, atât la standul judeţului Suceava, cât şi în cadrul conferinţelor destinate României, unde am avut posibilitatea să prezint judeţul, sub aspectul oportunităţilor de investiţii, tuturor celor interesaţi de zona noastră”, a spus preşedintele CJ Suceava.

El a mai spus că expoziţia de anul trecut de la Munchen s-a desfăşurat pe o suprafaţă de 64.000 de metri pătraţi, reunind peste 2.000 de companii şi instituţii expozante, care au avut ocazia de a aduce în atenţia celor aproape 400 de investitori, fonduri de investiţii şi alte organisme de finanţare prezente, numeroase programe de investiţii şi proiecte de infrastructură pe care le aveau în plan sau în desfăşurare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur va conduce delegaţia judeţului Suceava la Târgul de Investiţii „Expo Real” din Munchen, Germania.
 Vizualizări articol: 1677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Gheorghe Flutur va conduce delegaţia judeţului Suceava la Târgul de Investiţii „Expo Real” din Munchen, Germania2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei