Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 134 (7135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurare

Deputatul USR Daniel Popescu şi-a deschis un nou birou parlamentar la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul USR din Diaspora Daniel Popescu, originar din judeţul Suceava, a inaugurat duminică, 9 iunie a.c., un nou birou parlamentar, în municipiul Vatra Dornei. Este al treilea birou deschis pentru cetăţenii din judeţul Suceava, după cel din municipiile Suceava şi Câmpulung Moldovenesc. Cabinetul din Vatra Dornei se află pe str. Mihai Eminescu nr. 15, et. 2, cam. 27. Programul de lucru cu publicul şi programul de audienţe pentru cabinetul din Vatra Dornei este în zilele de marţi şi joi, între orele 10:00 şi 14:00.

Daniel Popescu a spus că în vederea stabilirii unei audienţe, cetăţenii interesaţi mai pot suna la numărul de telefon +40 752 383 427, la consilierul deputatului USR, Dan Paşcău, sau pot accesa site-ul www.daniel-popescu.ro, secţiunea „Solicitaţi o audienţă”, unde vor putea completa un scurt formular.

Deputatul Daniel Popescu i-a încurajat pe toţi cetăţenii care doresc să îi aducă la cunoştinţă problemele şi să le răspundă la întrebări să nu ezite să îl contacteze pentru o audienţă. „Îi invit pe dornenii, şi nu numai, din ţară şi din străinătate să îmi trimită problemele şi provocările pe care le întâmpină la nivel local, ştiut fiind faptul că prin dialog onest şi implicare responsabilă se pot rezolva multe din problemele care ne apasă”, a declarat parlamentarul USR.

El a spus că la inaugurarea noului cabinet, colegii şi simpatizanţii din Vatra Dornei, împreună cu cei din Bistriţa şi Câmpulung Moldovenesc, au sărbătorit şi inaugurarea sediului filialei locale USR Vatra Dornei. Deputatul USR a precizat că a sprijinit înfiinţarea de noi filiale în judeţul Suceava, inclusiv la Vatra Dornei, convins fiind că oamenii din acest oraş şi împrejurimi au capacitatea de a se implica în proiecte şi activităţi care aduc valoare adăugată comunităţii locale. Deputatul USR a spus că se va implica în continuare în dezvoltarea acestei filiale, alături de echipa şi preşedintele acesteia, ing. Nucu Barcău. Daniel Popescu i-a felicitat pe toţi membrii şi simpatizanţii prezenţi la eveniment şi i-a încurajat să fie cât mai activi pe plan local şi regional, şi cât mai aproape de nevoile oamenilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul USR Daniel Popescu şi-a deschis un nou birou parlamentar la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Deputatul USR Daniel Popescu şi-a deschis un nou birou parlamentar la Vatra Dornei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei