Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 133 (7134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Parcare cu plată

Sistem de acces cu bariere la parcările subterane din centrul Sucevei, de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de astăzi, 10 iunie, accesul şi ieşirea din parcările subterane din centrul Sucevei se vor face printr-un sistem de acces cu bariere, prin emiterea unui tichet de parcare şi plata acestuia.
„Se pot utiliza monede şi bancnote de 1, 5 şi 10 lei, aparatul fiind prevăzut să ofere rest. Pentru a încuraja folosirea parcărilor subterane, taxarea este de 1 leu/oră, faţă de cele supraterane, unde se plătesc 2 lei/oră. Riveranii vor putea achiziţiona abonamente în continuare, iar cei care au deja, trebuie să solicite Primăriei Suceava eliberarea cardului de acces”, a precizat viceprimarul Lucian Harşovschi, care s-a ocupat de implementarea acestor sisteme noi.
Mai mult, în perioada imediat următoare, după efectuarea testelor, va intra în funcţiune sistemul de plată prin sms/aplicaţie/card, serviciul fiind achiziţionat deja.

După cinci ani de gratuitate, din aprilie 2019, parcările subterane din Centru (una de 107 locuri, iar cealaltă de 55) au devenit cu plată, iniţial aplicându-se aceleaşi tarife ca la parcările cu plată supraterane - 2 lei/oră.

Ulterior, deoarece parcările subterane erau mai mult goale, taxa de utilizare a acestora a fost redusă la jumătate, adică 1 leu/oră.

Taxarea cu ora a locurilor de parcare se aplică de luni până sâmbătă, în intervalul orar 08.00-20.00. În afara programului stabilit, adică seara şi noaptea, timp de 12 ore, dar şi duminica, utilizarea parcărilor subterane şi a celor supraterane este gratuită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sistem de acces cu bariere la parcările subterane din centrul Sucevei, de astăzi.
 Vizualizări articol: 1613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sistem de acces cu bariere la parcările subterane din centrul Sucevei, de astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei