Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 133 (7134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


De la uzină la duzină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Norvegia-România 2-2. La uzina națională am pus un șef de secție la fotbal un om de ispravă. De ispravă, dar sculer-matrițer. Cam asta este Cosmin Contra ca selecționer. Unul din puținele lucruri bune pe care le făcuse Dinamo în acest sezon a fost să-l dea afară pe Grozav, dar a l-a adus Contra la națională și l-a băgat titular! Și, pentru că nu era de ajuns, l-a mai pus și pe Anton lângă el. Încă e de actualitate proverbul cu barza chioară.

Barty-Anismiova. Aici scorul ar trebui defalcat cam așa: 5-0, 1-7 cu tiebreak, 0-3, 6-0. Asta ne arată că Anisimova n-o să fie o cometă, dar și că Barty are resurse mentale mult peste media circuitului feminin. Abia ultimul set a arătat normal, 6-3.

Vondrousova-Konta 7-5, 7-6. Britanica a servit pentru set în ambele manșe, dar regina scurtelor a revenit de fiecare dată. Din Marketa și-a crescut repede calificarea la SuperMarketa, dar încă nu a făcut pasul la HyperMarketa pentru că...

Finală: Barty-Vondrousova 6-1, 6-3! Australianca și-a luat toate măsurile, călărind linia de fund pentru a anihila scurtele cehoaicei. Ce trebuie să reținem e că această ediție de Roland Garros a fost câștigată de o jucătoare mai scundă decât Simona, dar cu un serviciu mult mai bun!

Nadal-Federer – spaniolul, în 3. Complex verificat: când Roger e în situație grea cu oricine, e liniștit: ”nu-i nimic, sunt mai bun ca el”. Dar atunci când e în situație favorabilă cu Rafa, un drăcușor îl râcâie: ”și ce dacă, e mai bun ca tine”! Măcar un set trebuia să ia, ăla pe care l-a pierdut de la 4-4, 40-0.

Thiem-Djokovic, austriacul, în 5. Întinsă pe două zile, partea asta de tablou a fost iremediabil stricată de vreme. A fost o victorie a la Pirus, pentru că...

Finală: Nadal-Thiem 6-3, 5-7 (partea competitivă), 6-1, 6-1 (partea în care i s-a terminat benzina lui Thiem). Degeaba au scandat spectatorii ”Dominic, Dominic”, acesta se logodise doar cu trofeul de la dublu feminin (Kiki Mladenovic), nu cu cel de la simplu masculin. Cu ăsta a făcut pact Rafa, acum are acasă o duzină!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De la uzină la duzină.
 Vizualizări articol: 1735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
De la uzină la duzină5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei