Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 133 (7134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Căutat de poliţie

Un sucevean are de executat 3 ani de închisoare după ce a fost prins în flagrant în timp ce tăia seiful unei primării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna suceveană Slatina a fost dat în urmărire de Poliţia Română, în  baza unei condamnări definitive la o pedeapsă de 3 ani de închisoare, după ce a pătruns de două ori, pe timp de noapte, în sediul unei primării de comună din Botoşani, la a doua faptă acesta fiind prins în timp ce tăia seiful din incintă. Faptele au fost comise pe parcursul anului 2016, în incinta Primăriei comunei Dresca.

Cezar-Nicolae Laslovici a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare, dar nu este de găsit, astfel că a fost dat în urmărire.

Cezar-Nicolae Laslovici, în vârstă de 30 de ani, mai are condamnări pentru furturi, iar în Primăria Dresca a fost prins cu mai multe scule cu care acţiona asupra sa. De la sucevean au fost confiscate definitiv de instanţă mânuşi, cagulă, un flex marca Titan, discuri de tăiere, două răngi metalice, un ciocan şi două şurubelniţe.

În martie 2016, doi hoţi echipaţi cu răngi, flexuri şi alte ustensile au încercat să spargă seiful din incinta Primăriei comunei Dresca, din judeţul Botoşani. Cu un flex electric, ei au tăiat un perete lateral al seifului, dar au fost surprinşi în flagrant. Hoţii au fost observaţi de un paznic comunal care patrula prin sat, iar acesta a dat imediat alarma. Astfel, în câteva minute la faţa locului au ajuns primarul şi poliţiştii din sat, care au înconjurat clădirea şi au intrat concomitent în incintă. Luaţi prin surprindere, hoţii, care purtau cagule, au abandonat ustensilele şi au încercat să scape. De altfel, unul dintre ei a reuşit să sară pe un geam şi s-a făcut nevăzut în noapte, dar celălalt a fost capturat şi imobilizat. Cezar-Nicolae Laslovici, fost Camciuc, de 28 de ani, din satul Găineşti, comuna Slatina (jud. Suceava), a fost prins în flagrant la faţa locului.

Primăria Dresca mai fusese spartă şi cu două săptămâni înainte, iar poliţiştii au găsit aceleaşi urme de pantofi.

Anchetatorii erau de părere că hoţii au intrat atunci într-un soi de "recunoaştere" a terenului, după care au stabilit cum să acţioneze.

Cezar-Nicolae Laslovici a fost singurul judecat în dosar de către magistraţii de la Dorohoi. El a fost trimis în judecată şi condamnat pentru furt calificat în formă continuată.

Poliţia Română a publicat pe site-ul oficial poza lui Laslovici şi aşteaptă orice informaţii care să ducă la prinderea acestuia.  

Tânărul are constituţie atletică, înălţime de 1,77 m, greutate de 90 de kilograme, păr şaten, ochi verzi, faţă ovală, tatuaje pe braţe, mai transmite Poliţia Română.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean are de executat 3 ani de închisoare după ce a fost prins în flagrant în timp ce tăia seiful unei primării.
 Vizualizări articol: 2930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un sucevean are de executat 3 ani de închisoare după ce a fost prins în flagrant în timp ce tăia seiful unei primării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei