Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 133 (7134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concert cu Zdob Şi Zdub în centrul Sucevei, cu prilejul festivității de absolvire a USV

Marţi, 11 Iunie 2019 (09:40:35)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează joi, 13 iunie, Marşul Absolvenţilor, o sărbătoare a tinereţii, a bucuriei, un eveniment aflat la cea de-a treia ediţie, dedicat celor care încheie în acest an studiile de licenţă şi de masterat.

„La momentul festiv al absolvirii promoţiei 2019, am convingerea că universitatea suceveană şi-a îndeplinit în mare măsură rolul de a forma viitorii specialişti, atât din perspectiva dezvoltării lor personale, cât şi a adaptabilităţii mai facile la meseriile viitorului. Ne vom putea mândri cu această generaţie de absolvenți ai USV! ”a spus Rectorul Universităţii USV, prof.univ.dr. ing. Valentin Popa.

La fel ca în anii precedenți, studenţii vor pleca de la Universitate și se vor deplasa către zona central a orașului, pe esplanada Casei de Cultură, unde va avea loc şi o festivitate de absolvire, urmată de un concert al îndrăgitei trupe.

„Zdob și Zdub combină hardcore-ul și folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic și elegant, oferind un show live spectaculos. Cu ceva din hip-hop, drum'n'bass, jungle, punk, un crossover muzical original, unde se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. O trupă șarmantă, care lasă urme adânci în istoria muzicală a Moldovei, totodată simțindu-se acasă pe orice scenă”, au menţionat organizatorii.

La „Marșul Absolvenților USV” sunt așteptați să participe circa 1.500 de absolvenți de la studiile de licență și aproximativ 700 de absolvenți de masterat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert cu Zdob Şi Zdub în centrul Sucevei, cu prilejul festivității de absolvire a USV.
 Vizualizări articol: 879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concert cu Zdob Şi Zdub în centrul Sucevei, cu prilejul festivității de absolvire a USV5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei