Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 95 (7096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Cupa TNL Fitness ediţia I, un succes pentru tinerii liberali rădăuţeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Tineretului Naţional Liberal (TNL) Rădăuţi şi deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul, din dorinţa de promovare a unui stil de viaţă sănătos, au organizat la finele săptămânii trecute, sâmbătă, 20 aprilie, Cupa TNL Fitness ediţia I, competiţie care s-a desfăşurat la sala de fitness Killer.

Concursul s-a adresat bărbaţilor şi femeilor, atât profesioniştilor, dar şi amatorilor, iar în cadrul acestuia au fost premiaţi „cel mai fit concurent”, respectiv „cea mai fit concurentă”, şi „cel mai puternic concurent”, respectiv „cea mai puternică concurentă”. În comunicatul primit la redacţie se arată că la eveniment au fost prezenţi rădăuţeni cu renume în domeniul sportiv, precum Olivia Stan, Mosor Gligor, Constantin Apetrei, Codruţ Galan şi fraţii Vasea şi Ghiorghiţă Buceac, iar o parte din ei s-au implicat în organizarea şi bunul mers al acţiunii, ba chiar au participat la probele concursului.

La Cupa TNL Fitness ediţia I s-au înscris concurenţi din zonele Suceava, Rădăuţi, Siret, Horodnic de Jos, dar şi din Roman şi Târgu Neamţ. Primele trei locuri la categoria „cea mai fit concurentă” au fost câştigate de Daniela Bradu, Maria Turenschi şi Diana Pascal, la „cea mai puternică concurentă” pe podiumul de premiere au urcat Daniela Bradu, Corina Spoială şi Diana Pascal, premianţii la „cel mai puternic concurent - amatori” au fost Adrian Sebeştin, Daniel Irimescu şi Andrei Grigoraş, iar la „cel mai puternic concurent - profesionişti”, Petru Năstasă, Alex Breabăn şi Vasea Buceac. La categoria „cel mai fit concurent - amatori” laureaţii au fost Nicu Colban, Vasile Teleagă şi Ionuţ Rusu, iar la profesionişti, Sebastian Nechita, Daniel Irimescu şi Mădălin Bursuc.

În comunicat se mai arată că TNL Rădăuţi şi Cabinetul deputatului PNL Dumitru Mihalescul mulţumesc celor implicaţi în organizarea competiţiei: Silviu-Cătălin Tibeică - preşedintele TNL Rădăuţi, David Leviţchi - antrenor personal şi specialist în transformare corporală, Andrei-Mihai Cenuşă – secretar general TNL Rădăuţi, Bogdan Roşcăneanu – prezentatorul evenimentului şi profesor la Clubul Sportiv Şcolar Rădăuţi, dar şi concurenţilor şi organizaţiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cupa TNL Fitness ediţia I, un succes pentru tinerii liberali rădăuţeni.
 Vizualizări articol: 1186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cupa TNL Fitness ediţia I, un succes pentru tinerii liberali rădăuţeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei