Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 95 (7096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Definitiv

Suceveanul care primea droguri acasă prin colete poştale trebuie să stea la puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 27 de ani, din Vama, a fost condamnat în cursul zilei de ieri de judecătorii de la Curtea de Apel Suceava într-un dosar care priveşte infracţiunea de trafic de droguri de mare risc. Iulian Petrică Sasu a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi 5 luni de închisoare cu executare, asta după ce Tribunalul Suceava îi aplicase o condamnare mai blândă, respectiv 3 ani de închisoare cu suspendare. Soluţia de ieri este definitivă, iar suplimentar Iulian Petrică Sasu a fost obligat să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.

Potrivit unui comunicat al DIICOT Suceava, Iulian Petrică Sasu a fost pus sub învinuire pentru introducere în ţară de droguri de mare risc fără drept, trafic de droguri de mare risc (în modalităţile cumpărare şi deţinere de droguri) şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Tânărul este acuzat că pe 3 decembrie 2014 a primit din Spania, prin intermediul unei firme de curierat rapid, un colet în care se aflau aproximativ 30 de grame de droguri de mare risc.

La percheziţia efectuată la domiciliul suspectului a fost identificat şi un alt tânăr, Mihai Macovei, care avea asupra sa, într-o tabacheră, 0,24 grame de canabis, acesta din urmă fiind cercetat sub control judiciar pentru deţinere de droguri pentru consum propriu.

Sasu a mai fost reţinut şi pentru „deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept”, după ce pe data de 19 ianuarie 2015 a deţinut în vederea consumului cantitatea de 1,50 grame canabis, găsită cu ocazia efectuării unei percheziţii domiciliare la locuinţa sa din sat Strâmtura, comuna Vama.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul care primea droguri acasă prin colete poştale trebuie să stea la puşcărie.
 Vizualizări articol: 2036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanul care primea droguri acasă prin colete poştale trebuie să stea la puşcărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei