Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 26 (7027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șanse infime de a fi în viață

Poliția Română caută o femeie dispărută în timpul unei viituri din vara anului 2016

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția Română a readus în actualitate cazul dispariției unei femei din Gura Humorului, într-o zi din vara anului 2016, când ploile au format adevărate viituri cu precădere în zona Voroneț. Mihaela Butnaru, în vârstă de 56 de ani la acea vreme, a dispărut în ziua de 19 iunie 2016. Atunci, oraşul Gura Humorului a fost lovit în plin de viiturile de pe pârâul Voroneţ şi râul Moldova după ruperile de nori din acea zi. Locuitorii şi turiştii aflaţi în cartierul Voroneţ din Gura Humorului, dar şi cei din alte zone ale acestui oraş, au trecut în acea zi și în noaptea care a urmat printr-un adevărat coșmar.

Pe lângă pagubele foarte mari provocate de puhoaie autoritățile anunțau atunci că există și o victimă, o femeie în vârstă de 56 de ani, din Gura Humorului, care a fost dată dispărută după inundaţii.

Femeia locuia într-o anexă a unui fost gater din zona Voroneţ şi nimeni nu a mai văzut-o după viiturile din acea zi de duminică. Apele au făcut prăpăd în zonă și au luat la vale anexa, fără ca cineva să vadă femeia. La vremea respectivă autoritățile apreciau că în proporție de 90% femeia a fost luată de ape și a ajuns în râul Moldova. Trupul nu i-a fost însă găsit după retragerea apelor și cum nimeni nu a văzut-o în acea zi, nu a putut fi exclusă nici varianta ca femeia să nu fi fost în acea anexă. Totuși, timpul scurs de atunci nu a adus nici o veste despre aceasta.

Nu este primul caz în care o persoană care dispare la inundații nu mai este găsită. Printre cei dispăruți pentru totdeauna în adâncuri sunt și copii.

Unul din cele mai dramatice cazuri s-a petrecut în vara anului 2008, într-o perioadă în care au fost inundații puternice. Un copil în vârstă de 15 ani, din Ițcani, a fost luat de apele râului Suceava, în zona podului de la Ițcani. După dispariţie, operaţiuni de căutare mai complexe ca niciodată au fost desfăşurate de pompieri. Zeci de zile, de la răsăritul soarelui şi până la apus, echipaje de pompieri, cu bărci pneumatice, au căutat cadavrul, fără nici un rezultat. S-a apelat la mai multe echipaje de scafandri, inclusiv scafandri de la o firmă privată şi scafandri specialişti în recuperarea epavelor, care au căutat sub plăcile de beton din zonă, însă totul a fost în zadar. În cele din urmă căutările au fost sistate iar trupul copilului a rămas undeva pe fundul apei, în apropiere de pod sau cine știe la câți kilometri distanță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliția Română caută o femeie dispărută în timpul unei viituri din vara anului 2016.
 Vizualizări articol: 1420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliția Română caută o femeie dispărută în timpul unei viituri din vara anului 20160.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei