Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 26 (7027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Acțiune pe toate fronturile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începe luna februarie, una cu acțiune fotbalistică la toate nivelurile pentru echipele de club. În primul rând, azi se urnește Liga 1. Sunt curios cum va arăta FCSB cu noul antrenor, zice-se independent în primele 6 luni, și cu două achiziții interesante, Matei și Stoian, dar tot cu apărarea cârpită din toamnă. De asemenea, de văzut câte puncte va reuși să facă Dinamo, cu echipa încropită a lui Rednic, în aceste ultime 5 etape ale sezonului regulat. În această pauză ne-a mai lovit transferul lui Nicușor Stanciu în fotbalul arab, la frageda vârstă de 25 de anișori. Mutarea este prezentată la superlativ de vestita sa impresară, ba chiar umflată artificial, dacă e să ne luăm după Șumudică sau după ce s-a vehiculat în presa cehă. Poate că până la urmă Stanciu a ales sănătos, măcar să se umple de bani, dacă fotbalist adevărat e atât de greu să ajungi...

Din fotbalul european m-aș opri la două știri. Accidentarea lui Neymar pune sub semnul întrebării obiectivul european al lui PSG. Sigur, chiar și fără brazilian poate să treacă de United, care tocmai ce a pierdut primele puncte în campionat de la plecarea lui Mourinho (2-2 cu Burnley), dar din sferturi devine complicat. A doua știre e una care m-a lăsat perplex, anume transferul lui Kevin-Prince Boateng la Barcelona! Aproape de la pensie l-au adus, împrumutat de la Sassuolo, doar ca să i se asigure o rezervă pe post lui Suarez. Acest transfer se înscrie pe linia celui al lui Vidal, adică locuri refuzate tinerilor din vestita lor academie. Sau poate că într-adevăr aceasta a încetat să mai producă?

Sunt și câteva rezultate care au atras atenția pe final de ianuarie. Aș începe cu proaspăta eliminare a lui Juve din Cupă, 0-3 la Atalanta, deci deja un trofeu tăiat de pe listă de Ronaldo, aflat pe teren la neașteptata înfrângere. Aroganța lui Sarri (nu s-a uitat la Mondiale pentru că n-avea ce învăța de la astfel de meciuri) s-a întors și l-a plesnit peste bot, Chelsea pierzând cu 4-0 la Bournemouth! Poate că învață măcar din astfel de meciuri signor Sarri, altfel nu va prinde nici ultimul loc de LC, ceea ce ar fi un eșec de proporții. În frunte, în această etapă intermediară,  Liverpool și City s-au hârjonit cu meciuri proaste și rezultate așijderea, dar Klopp tot a mai pus un punctuleț între el și Guardiola.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acțiune pe toate fronturile.
 Vizualizări articol: 1407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Acțiune pe toate fronturile5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei