Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 26 (7027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Un bătrân de 86 de ani, cercetat de poliţişti pentru că şi-a agresat soţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cazurile de violenţă în familie sunt la ordinea zilei în judeţul nostru, agresiunile fiind comise cel mai adesea de către soţi sau concubini asupra partenerelor. Un caz mai ieşit în comun s-a petrecut în seara zilei de miercuri, când o femeie în vârstă de 82 de ani, din Păltinoasa, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu un traumatism cranio-cerebral. Agresorul a fost soţul ei, un bărbat în vârstă de 86 de ani, rezultă din cercetări. 

Poliţiştii de la Secţia Rurală Păltinoasa l-au întrebat pe octogenar ce s-a întâmplat, acesta declarând verbal că, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unor discuţii în contradictoriu, a lovit-o pe soţia sa.

Bătrâna a sunat la 112, victima fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Bătrâna urma să fie audiată de poliţişti, pentru a i se aduce la cunoştinţă că poate solicita un ordin de protecţie, dacă este cazul.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, însă cercetările vor continua dacă femeia va dori să depună plângere.

Numai miercuri, 30 ianuarie, alte două cazuri de agresiune asupra unor femei au fost înregistrate de poliţişti în judeţul Suceava.

În ultima lună, cazurile de agresiune între parteneri sunt de ordinul zecilor. În cazurile mai grave, poliţiştii au emis ordine de protecţie provizorii prin care agresorii nu au voie să se apropie de victime.

Aceste violenţe în familie pot lua turnura unor adevărate drame. În luna ianuarie, un soţ gelos, din Mănăstirea Humorului, şi-a sugrumat soţia, iar apoi şi-a înfipt un cuţit în inimă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bătrân de 86 de ani, cercetat de poliţişti pentru că şi-a agresat soţia.
 Vizualizări articol: 1606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bătrân de 86 de ani, cercetat de poliţişti pentru că şi-a agresat soţia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei