Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 26 (7027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Organizare

Deputatul Daniel Popescu sprijină înfiinţarea unei filiale USR în Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul USR Daniel Popescu, ales în Circumscripţia electorală nr. 43 pentru cetăţenii români cu domiciliul şi reşedinţa în afara ţării, a participat alături de preşedintele USR Suceava, Teodora Munteanu, colegi şi simpatizanţi ai USR din judeţ, la deschiderea filialei USR Câmpulung Moldovenesc, preşedintele acesteia fiind Cristina Piticari. La deschiderea filialei, Daniel Popescu a lansat oficial şi cabinetul său parlamentar din Câmpulung Moldovenesc şi a felicitat întreaga echipă a filialei, pe toţi membrii şi simpatizanţii prezenţi la eveniment, îndemnându-i totodată să se implice cât mai mult în cooptarea de noi membri şi în derularea de proiecte cu impact pozitiv asupra comunităţii locale. Originar din Câmpulung Moldovenesc, deputatul Daniel Popescu a promovat şi sprijinit demersurile de înfiinţare a noii filiale în municipiu, convins fiind de potenţialul de implicare al concetăţenilor câmpulungeni în proiecte şi activităţi care aduc plusvaloare în comunitatea locală. Prezent la şedinţa de constituire, deputatul USR i-a felicitat pe membrii echipei de conducere şi i-a îndemnat să fie cât mai prezenţi în mijlocul oamenilor, implicându-se în demersuri mici, dar cu impact pozitiv şi imediat în viaţa cetăţenilor. “Cele mai importante lucruri care sudează o comunitate sunt încrederea, buna credinţă şi respectarea cuvântului dat. Sper ca entuziasmul de început să fie doar cheia care eliberează energia cu care membrii USR Câmpulung Moldovenesc se vor implica în activitatea filialei. Felicit din tot sufletul întreaga echipă şi pe colegii de la Câmpulung şi le urez mult spor la treabă şi cât mai multe rezultate pozitive în comunitate!”, a declarat Daniel Popescu la Câmpulung Moldovenesc.

După ce a fost aleasă în funcţia de preşedinte al filialei USR Câmpulung Moldovenesc, Cristina Piticari le-a mulţumit tuturor colegilor din organizaţie pentru încrederea acordata la alegeri. „Vreau să le mulţumesc colegilor din filiala USR Suceava pentru sprijin şi domnului deputat pentru că se implică activ în judeţul natal. Proaspăta echipă USR Câmpulung Moldovenesc este formată din oameni entuziaşti, cu dorinţă de implicare în comunitatea locală, din toate mediile socio-profesionale, dar şi români care s-au întors sau urmează să se întoarcă definitiv în ţară. Obiectivul imediat al echipei este consolidarea organizării interne, demararea de proiecte cu impact local imediat şi cooptarea de noi membri şi simpatizanţi", a declarat Cristina Piticari. De asemenea, preşedintele USR Suceava, Teodora Munteanu, a precizat că „suntem adepţii paşilor mici, dar siguri în ceea ce priveşte dezvoltarea unei organizaţii locale. Ca în orice familie nou constituită, este bine ca lucrurile să fie luate pe rând şi tratate cu maximă responsabilitate. Nimic nu trebuie lăsat deoparte. De la micile aspecte de organizare internă până la derularea de proiecte complexe, totul trebuie discutat şi clarificat, asumat şi respectat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Daniel Popescu sprijină înfiinţarea unei filiale USR în Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Deputatul Daniel Popescu sprijină înfiinţarea unei filiale USR în Câmpulung Moldovenesc4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei