Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 241 (6951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente

Spectacole de teatru pentru adulţi şi copii, vineri şi sâmbătă, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii sunt aşteptaţi vineri şi sâmbătă, pe 26 şi 27 octombrie, la Iulius Mall Suceava, unde pot să se bucure de teatru. Vineri, de la ora 18.00, pe scena din zona food court se va juca „Pijamale”, în regia lui Andrei Ciobanu, o producţie a Ateneului Tătăraşi din Iaşi. O comedie spumoasă şi savuroasă, ce are la bază farsa franţuzească „Moumou”, scrisă în 1944 de Jean de Letraz, piesa este o înşiruire de intrigi, glume, decepţii şi promisiuni deşarte, răsturnări de situaţie şi întâmplări care provoacă râsul şi ţin spectatorii cu sufletul la gură. Personajele sunt hilare şi au parte de încurcături care mai de care mai amuzante, totul pentru un spectacol energic şi plin de umor.

Sâmbătă, de la ora 12.00, este timpul ca cei mici să se bucure de teatru. Pentru ei se va juca „Alice în ţara minunilor”, în regia lui Iulian Ioan Sandu. Cei care îi vor purta pe micuţi în lumea de poveste sunt tot actorii Ateneului Tătăraşi din Iaşi. Alături de personajele îndrăgite, micii spectatori vor descoperi „Ţara Minunilor”, unde este permis să visezi fără limite şi fără frică. Prichindeii se vor distra şi vor învăţa lucruri noi, prin intermediul unui spectacol fascinant de teatru.

Tot sâmbătă, copiii sunt aşteptaţi la noi sesiuni ale atelierului de creaţie. De la orele 14.00 şi 15.00, în zona magazinelor pentru copii, alături de specialiştii Creativ & Deco, prichindeii cu imaginaţie şi îndemânare vor realiza tablouri prin tehnica quilling. Materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava. La final, micii artişti vor primi cadou propriile creaţii. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot realiza la Centrul Info, în ziua desfăşurării atelierelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacole de teatru pentru adulţi şi copii, vineri şi sâmbătă, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacole de teatru pentru adulţi şi copii, vineri şi sâmbătă, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei