Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 241 (6951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Autoturism neînmatriculat condus de un șofer fără permis, blocat în trafic de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 26 de ani din comuna Satu Mare s-a ales cu un dosar penal, după ce s-a urcat la volan în timp ce avea permisul de conducere suspendat, iar autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat.

Incidentul a avut loc miercuri după prânz, după ce polițiștii Postului de Poliție Satu Mare au fost informați despre faptul că pe drumurile din comună circulă un autoturism marca VW Passat, cu numere de Belgia, neînmatriculat și al cărui conducător auto nu posedă permis de conducere.În scurt timp autoturismul a fost identificat, blocat în trafic și oprit de către oamenii legii, care au văzut în jurul orei 15.30 autoturismul circulând dinspre orașul Milișăuți, spre centrul comunei Satu Mare. În urma legitimării celui de la volan, s-a stabilit că este vorba despre Mihai M. de 26 de ani, din localitate, iar în urma verificării acestuia în baza de date a poliției, s-a constatat că acesta are permisul de conducere reținut din data de 22 octombrie 2016, iar vehiculul condus de către acesta nu figurează ca fiind înmatriculat. Verificările ulterioare au stabilit că autoturismul VW Passat condus de tânăr era radiat din circulație din data de 12 august 2017.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pe numele tânărului, pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat„ și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permis de conducere suspendat”. Având în vedere că în cursul acestui an Mihai M. a mai săvârșit infracțiuni la regimul rutier, polițiștii au luat legătura cu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care au decis deocamdată cercetarea tânărului în stare de libertate. În cursul săptămânii viitoare, în urma reunirii dosarelor și administrarea tuturor probelor adunate împotriva lui, aceștia vor dispune dacă va fi cazul luarea unei măsuri preventive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoturism neînmatriculat condus de un șofer fără permis, blocat în trafic de polițiști.
 Vizualizări articol: 1398 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autoturism neînmatriculat condus de un șofer fără permis, blocat în trafic de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei