Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 241 (6951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Azi, la Spitalul de Urgenţă

Peste 200 de medici din ţară şi din străinătate vin la Suceava, la Conferinţa Naţională a Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A IX-a ediţie a Conferinţei Naţionale a Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România este găzduită, astăzi, de Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

Şeful Departamentul de Angiografie al spitalului, dr. Mihai Creţeanu Jr., a declarat că la eveniment s-au înscris ca participanţi 220 de medici din ţară şi din străinătate, personalităţi medicale, profesori şi doctori care formează echipa multidisciplinară de tratament al piciorului diabetic, iar circa 30 dintre aceştia vor susţine comunicări ştiinţifice. De asemenea, vor fi prezenţi preşedintele ales al Societăţii Române de Radiologie-Imagistică Medicală, conf. dr. Bogdan Popa, preşedintele Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România, prof. dr. Gheorghe Iana,  vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale din România, prof. dr. Radu Deac, şi preşedintele Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate, dr. Vasile Cepoi.

În cadrul manifestării ştiinţifice va avea loc şi atelierul internaţional “Workshop & Hand-On de tratament minim invaziv în ischemia critică la piciorul diabetic - Abordări endovasculare”, organizat al cincilea an la Suceava, de Asociaţia de Podiatrie în parteneriat cu Societatea de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România.

La nivelul Spitalului de Urgenţă Suceava, aplicarea tratamentului minim invaziv în cazul piciorului diabetic a determinat reducerea cu până la 50% a amputaţiilor.

Partenerii evenimentului organizat la spital sunt Consiliul Judeţean Suceava, Academia de Ştiinţe Medicale, Asociaţia de Podiatrie, Societatea de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională, Boston Scientific, Angiospectru Med, Novo Nordisk, BC Intermed şi Centrul Medical Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 200 de medici din ţară şi din străinătate vin la Suceava, la Conferinţa Naţională a Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională.
 Vizualizări articol: 1596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Peste 200 de medici din ţară şi din străinătate vin la Suceava, la Conferinţa Naţională a Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei