Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 241 (6951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi suceveni au primit „Premiul de Popularitate” al competiţiei E.ON Energy Globe Award România - ediţia 2018

Vineri, 26 Octombrie 2018 (14:08:49)

E.ON Energy Globe Award România, competiţie aflată la cea de-a treia ediţie, şi-a anunţat câştigătorii în cadrul unei Gale desfăşurate joi, 25 octombrie, la Palatul Regal din Bucureşti, doi suceveni primind „Premiul de Popularitate”.

Peste 130 de proiecte şi idei inovatoare din domeniul eficienţei energetice şi al protejării mediului au fost înregistrate pe platforma energyglobe.ro, în intervalul 1 mai-15 iunie.

Acestea au fost analizate şi selectate de către un juriu independent, care a întocmit o listă cu proiectele finaliste, câte trei pe fiecare dintre cele cinci categorii din concurs. Departajarea lor s-a realizat pe baza unor criterii de evaluare, fiecare cu procentajele sale, care iau în calcul atractivitatea proiectului, gradul său de inovare, potenţialul de replicare a respectivei iniţiative şi componenta legată de eficienţa energetică. Ulterior, dintre cele 15 proiecte finaliste au fost alese cinci câştigătoare.

Lista câştigătorilor este următoarea:

Categoria Companii - „NRGeenie” – Trendometrics, Bucureşti; 5.000 Euro – premiu acordat de ING, Centrală termică – premiu acordat de Vaillant

Categoria Do it yourself - „Home Manager” – Radu Tabarcea, Oneşti, jud. Bacău; Produse şi servicii de telefonie mobilă echivalentul a circa 2.400 Euro – premiu acordat de Orange, Centrală termică – premiu acordat de Vaillant

Categoria Idei - Electrofiltru pentru desprăfuirea gazului de la centralele termice pe lemn” - Universitatea Politehnică Timişoara, Facultatea de Inginerie Hunedoara; Centrală termică – premiu acordat de Vaillant

Categoria Tineret - „Kidibot Energy Battle” - Asociaţia StartEvo, Bucureşti; 5.000 Euro – premiu acordat de BRD – Groupe Societe Generale, Centrală termică – premiu acordat de Vaillant.

Categoria Municipalităţi - „Educaţie ecologică, de la activităţi la implementare” - Şcoala Gimnazială Frumuşeni, jud. Arad; 5.000 Euro – premiu acordat de Siemens, Centrală termică – premiu acordat de Vaillant.

Câştigătorul general al competiţiei, cel care va reprezenta România la etapa internaţională a Energy Globe Award de anul viitor, este „NRGeenie”.

Pentru al doilea an consecutiv, vizitatorii portalului energyglobe.ro au putut vota proiectul favorit, căruia i s-a acordat „Premiul de Popularitate”. Acest premiu simbolic a fost decernat proiectului Calypso, care a înregistrat, în perioada 1-30 septembrie, cel mai mare număr de voturi online din partea publicului (327 din totalul de 720 de voturi valide). Project Calypso este unul dintre finaliştii categoriei DYI şi a fost înregistrat în concurs de Ștefan Șovea și Andrei Ventuneac din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi suceveni au primit „Premiul de Popularitate” al competiţiei E.ON Energy Globe Award România - ediţia 2018.
 Vizualizări articol: 1655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi suceveni au primit „Premiul de Popularitate” al competiţiei E.ON Energy Globe Award România - ediţia 20180.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei