Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 241 (6951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ultraj

Poliţist lovit şi ameninţat cu un topor de individul pe care îl imobiliza după ce îşi agresase mama

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ a fost pus sub acuzare pentru ultraj de procurorii din Fălticeni, fiind acuzat că a lovit un poliţist şi l-a ameninţat cu moartea având asupra sa un topor. Faptele s-au petrecut la finele săptămânii trecute, pe 20 octombrie, după ce un echipaj de poliţie a fost solicitat să intervină chiar de mama agresorului. Femeia a sesizat şi ea că a fost agresată de propriul fiu.

Din probatoriul administrat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni rezultă că inculpatul, fiind în curtea locuinţei sale, s-a manifestat violent cu poliţiştii sosiţi la faţa locului:

„În această împrejurare, inculpatul l-a prins de uniformă pe agentul de poliţie, după care l-a împins şi, atunci când acesta a încercat să-l imobilizeze, inculpatul a opus rezistenţă, cei doi s-au îmbrâncit, context în care inculpatul s-a lovit cu capul de un stâlp din beton, s-a dezechilibrat, iar când s-a ridicat l-a lovit cu capul pe agentul de poliţie. La scurt timp, inculpatul, având asupra sa un topor, a ameninţat poliţistul cu moartea”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul poliţiei judeţene, după care procurorul de caz a dispus faţă de el măsura preventivă a controlului judiciar. Acesta fost pus în libertate dar i s-au impus mai multe obligaţii şi restricţii de la care nu are voie să se abată.

Tot procurorii de la Fălticeni au mai demarat cercetări şi într-un caz de ultraj iar ieri au formulat propunere de arestare preventivă a unui individ acuzat de două infracţiuni de ultraj, asupra a doi jandarmi.   

În seara zilei de 19 octombrie, în jurul orei 18.30, poliţişti şi jandarmi au intervenit la un scandal în urma căruia unul dintre protagonişti a sunat la 112. Acesta a sesizat că este ameninţat cu un cuţit de un individ.

Procurorii au stabilit că individul care avea în  mână un cuţit cu lungimea de 22 de centimetri a proferat ameninţări cu moartea faţă de doi membri ai echipajului de jandarmi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist lovit şi ameninţat cu un topor de individul pe care îl imobiliza după ce îşi agresase mama.
 Vizualizări articol: 2181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţist lovit şi ameninţat cu un topor de individul pe care îl imobiliza după ce îşi agresase mama0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei