Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 237 (6947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

La audiţiile pe nevăzute

Suceveanca Alexandra Cuza a fermecat juriul de la „Vocea României”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără de 24 de ani, din municipiul Suceava, Alexandra Cuza, a fermecat juriul de la „Vocea României”  la ultima rundă de audiţii pe nevăzute.

Emisiunea difuzată vineri seara pe PRO TV, care a fost lider de audienţă la nivel naţional, fiind urmărit de peste 2,4 milioane de români în jurul orei 21.50, a avut-o în platou pe Alexandra Cuza -  Alex Pattie, cum este cunoscută de către prieteni.

Suceveanca a cântat înfiorător de bine „I put a spell on you”, piesă muzicală compusă de Jalacy Hawkins, care face parte din „Top 500 cele mai bune cântece din toate timpurile”, fermecând de-a dreptul juriul, chiar de la primele note.

Faptul că vocea sa le-a atras atenţia a fost vizibil din reacţiile lor, Irina Rimes fiind prima care a apăsat butonul de „Eu te vreau”, întorcând scaunul să o vadă, cu pumnii strânşi şi cu o mimică de bucurie intensă, urmată imediat şi de Tudor Chirilă, în timp ce din sală se auzeau aplauze şi puternice aclamaţii din partea publicului entuziasmat.

În acelaşi timp, Smiley şi Andra „plângeau în pumni” că nu se pot întoarce, să o invite în echipele lor, deoarece acestea erau deja complete.

Altfel spus, suceveanca  Alexandra Cuza a întors, cu interpretarea sa, toate scaunele de la „Vocea României”, fiind aplaudată atât de întreaga sală, cât şi de membrii juriului. De altfel, când s-a întors, Andra i-a spus, impresionată - „Puteam să jur că eşti din altă ţară!”, în vreme ce Smiley a completat-o „Puteam să jur că eşti de altă culoare!”.

Tudor Chirilă a fost primul care a încercat să o atragă în echipa sa, spunându-i că tocmai în acea zi discuta cu Smiley despre faptul că îi lipseşte din echipă o voce de „blues-rock care să muşte din tine şi să te facă harcea-parcea. Foarte tare!”.

Irina Rimes a preluat apoi ştafeta, încercând să o atragă în echipa sa:

„Poate nu am aceeaşi experienţă ca Tudor în a fi antrenorul unei asemenea voci, care trebuie dusă până departe în acest concurs, dar eşti un munte de talent, o provocare foarte mare. Vocea ta m-a făcut să te vreau foarte tare!”.

Tudor Chirilă a plusat:

„În lume, cântecele despre dragoste, baladele de iubire, sunt cele mai puternice, iar vocile care cântă despre iubire sunt foarte puternice. Dar eu cred că este ceva mai puternic decât iubirea, în muzică – se numeşte libertate. Cred că o voce liberă, ca a ta, trebuie cumva ghidată de asemenea manieră încât să rămână liberă”.

„Lupta” dintre cei doi membri ai juriului a continuat cu remarci amuzante, dar şi cu afirmaţii precum „vocile câştigă trofee dacă au piesele potrivite” (Tudor Chirilă), spre deliciul publicului, dar, în cele din urmă, s-a ajuns şi la momentul anunţării alegerii făcute.

„Tudor, te iubesc de mult, de când eram copil... Irina, eşti fabuloasă...”, a spus Alexandra, ţinându-i în suspans cu câteva momente de tăcere, după care a întins mâna către Tudor Chirilă, cântându-i „Eu te vreau azi, eu te vreau azi!”, după care s-au strâns în braţe, iar el i-a mulţumit pentru încredere, în vreme ce Irina Rimes îi privea cu regretul că nu i s-a alăturat în echipă.

Alegerea Alexandrei, făcută cu lacrimi de emoţie, a fost aprobată tacit şi de părinţii ei, care o aşteptau în culise, cu braţele deschise şi ochii umeziţi, dar exaltând de fericire şi de mândrie.

Ultima etapă a audiţiilor pe nevăzute la Vocea României nu a fost de bun augur pentru o altă suceveancă, Aghata Gazda, din Siret, care, deşi a avut o prezenţă bună pe scenă, nu a reuşit să întoarcă scaunele antrenorilor, mai ales că echipele a trei dintre ei erau deja complete, iar la final alegerea unei voci este mult mai restrictivă (Irina Rimes fiind foarte aproape de a apăsa butonul de „Eu te vreau”).

Etapa audiţiilor pe nevăzute din sezonul 8 Vocea României s-a încheiat, echipele antrenorilor sunt complete, iar pentru prima dată în istoria concursului, Smiley şi Tudormerg în runda Confruntărilor cu câte 15 concurenţi, cu unul mai mult decât colegele lor, Andra şi Irina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca Alexandra Cuza a fermecat juriul de la „Vocea României”.
 Vizualizări articol: 3580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Suceveanca Alexandra Cuza a fermecat juriul de la „Vocea României”5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei