Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 237 (6947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Contrabandă

Doi minori cu țigări de 10.000 de dolari americani, reținuți la frontiera verde

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi adolescenți au fost reținuți de polițiștii de frontieră suceveni, la finele săptămânii trecute, după ce au fost surprinși cu un transport de țigări de contrabandă în apropierea graniței româno-ucrainene. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, sâmbătă, în jurul orei 20.30, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Vicovu de Sus a observat în apropierea frontierei de stat mai multe persoane care nu își justificau prezența în zonă, la aceea oră. Oamenii legii au acționat pentru interceptarea suspecților, însă aceștia s-au dispersat în direcții diferite. După scurt timp, polițiștii de frontieră au reușit reținerea a două persoane, cetățeni români în vârstă de 15 ani, în apropierea lor fiind găsit și un colet cu țigări, iar la mică distanță alte două colete din același lot. Cele trei colete au fost transportate la sediul Sectorului, unde, în urma inventarierii, au fost înregistrate 3.480 pachete cu țigări, în valoare de 40.700 lei, țigări ce au fost ridicate în vederea confiscării. În aceste condiții, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun. Comisarul-șef Poroch-Serițan a mai arătat că după câteva ore, un echipaj de la același Sector a descoperit, în apropierea frontierei de stat, un colet care conținea cinci sute de pachete cu țigări. Ca și în primul caz, țigările în valoare de 5.850 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi minori cu țigări de 10.000 de dolari americani, reținuți la frontiera verde.
 Vizualizări articol: 1686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi minori cu țigări de 10.000 de dolari americani, reținuți la frontiera verde5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei