Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 230 (6940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Curse aeriene

Flutur anunţă că Tarom creşte numărul de zboruri pe ruta Bucureşti-Suceava şi retur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, că Tarom va creşte numărul de zboruri de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava către Bucureşti. Gheorghe Flutur a spus că în perioadele 14 noiembrie – 19 decembrie 2018 şi 7 ianuarie - 27 martie 2019 Tarom introduce în zilele de luni şi miercuri două noi curse de la şi spre Bucureşti.

Avionul va decola de pe Aeroportul Otopeni la ora 13:30 şi va ateriza la Suceava la 14:40. Zborul retur va pleca din Suceava la 15:05 şi va ateriza la Bucureşti la ora 16:20. Zborul se va efectua cu o aeronava ATR 42 cu o capacitate de 48 de locuri. Flutur a subliniat că în perioadele menţionate anterior vor fi în total 12 frecvenţe săptămânale pe ruta Bucureşti – Suceava şi retur. „Astfel, pe lângă frecvenţele zilnice clasice, cu aterizare de la Bucureşti seara şi decolare spre Bucureşti dimineaţa, vor mai fi încă cinci frecvenţe săptămânale pe timpul zilei, mai puţin vineri si sâmbătă. De asemenea, în perioada 6 noiembrie 2018 – 28 martie 2019 zborurile de la şi spre Bucureşti din zilele de marţi seara, miercuri şi joi seara şi vineri se vor efectua cu o aeronavă ATR 72 cu o capacitate de 68 de locuri, în locul aeronavei ATR 42, cu o capacitate de 48 de locuri”, a explicat şeful administraţiei judeţene.

El precizat că introducerea noilor curse s-a făcut după mai multe solicitări în acest sens. Flutur a arătat că despre necesitatea existenţei de curse de după-amiază pe parcursul zilelor de luni-vineri a discutat şi cu ocazia ultimelor vizite făcute în judeţul Suceava de mai multe delegaţii.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunţă că Tarom creşte numărul de zboruri pe ruta Bucureşti-Suceava şi retur.
 Vizualizări articol: 2678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Flutur anunţă că Tarom creşte numărul de zboruri pe ruta Bucureşti-Suceava şi retur3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei