Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 230 (6940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

S-a urcat băut la volan şi şi-a ucis mătuşa care traversa strada. Autorul este cadru militar şi a fost reţinut

Duminică, 14 Octombrie 2018 (14:55:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nenorocire la Păltinoasa, unde un bărbat în vârstă de 48 de ani şi-a ucis mătuşa într-un accident rutier, iar apoi a fugit de la faţa locului. Evenimentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 19.00, în zona fostei primării din Păltinoasa. Aflat la volanul unui Ford Focus, Ioan Carpiuc se deplasa dinspre Gura Humorului spre Suceava.

Pentru că avea viteză foarte mare, iar lumina nu era cea mai bună, dar mai ales pentru că se urcase la volan după ce consumase băuturi alcoolice, şoferul nu a mai putut evita un pieton care se angajase în traversarea străzii printr-un loc special amenajat.

Femeia care traversa a fost lovită puternic şi aruncată la 14 metri de la locul impactului, leziunile suferite ducând imediat la deces. După comiterea accidentului, şoferul nu a oprit pentru a-şi ajuta victima, ci a încercat să scape cu fuga.

Locul cu pricina era monitorizat cu o cameră video amplasată în exteriorul unei discoteci din Păltinoasa, iar după ce au vizionat imaginile poliţiştii au identificat maşina şi proprietarul şi au constituit nu mai puţin de 20 de filtre rutiere pentru a-l prinde pe şoferul fugar.

Între timp, a fost identificată şi victima, nimeni alta decât Ileana Carpiuc, de 75 de ani, din Păltinoasa, mătuşa şoferului care a lovit-o pe trecerea de pietoni. Din păcate, femeia nu a putut fi salvată, decesul producându-se la scurt timp după impact.

După aproximativ patru ore, poliţiştii i-au bătut la poartă lui Ioan Carpiuc. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus şi la spital unde i s-au recoltat probe de sânge. În garaj a fost găsită şi maşina implicată în accident, care prezenta avarii pe partea dreaptă.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au aflat că Ioan Carpiuc era cadru militar, motiv pentru care ancheta a fost declinată către Parchetul Militar din Iaşi.

Suceveanul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a urcat băut la volan şi şi-a ucis mătuşa care traversa strada. Autorul este cadru militar şi a fost reţinut.
 Vizualizări articol: 3810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a urcat băut la volan şi şi-a ucis mătuşa care traversa strada. Autorul este cadru militar şi a fost reţinut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei