Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 230 (6940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pierdere

Radu Avădănei, directorul general al Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava, a încetat din viață

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șeful Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava, Radu Avădănei, a încetat, ieri, din viață, după un an de grea suferință, provocată de o boală necruțătoare. Născut în data de 5 octombrie 1964, la Suceava, Radu Avădănei a urmat cursurile Facultății de Construcții din cadrul Institutului Politehnic „Gheorghe Asachi”, Iași, specializarea căi ferate, drumuri și poduri, și a absolvit în 1992. A lucrat inițial la fosta Regie de Drumuri și Poduri Suceava, de unde a fost preluat prin transfer de Direcția tehnică a Consiliului Județean Suceava, la 1 august 1998. A fost unul dintre cei mai buni profesioniști ai acestei instituții, astfel încât din 15 octombrie 2005, odată cu înființarea Direcției Județene de Drumuri și Poduri, a fost numit director general. „Omul potrivit la locul potrivit”, spuneau mereu toți cei care l-au cunoscut.

Anul trecut a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare, pe care a înfruntat-o lucrând până aproape în ultima lună. „Am atâtea de făcut, n-am timp să mă gândesc la boală. Nu știu cât timp mai am, se pare că nu prea mult, deci trebuie să mă grăbesc”, mi-a spus zâmbind trist, la sfârşitul verii, când ne-am întâlnit ultima oară. Voia să lase lucrurile în ordine la birou, să petreacă mai mult timp cu familia și să călătorească în locuri pe care, prea ocupat cu agitația cotidiană, n-a apucat să le vadă. 

A murit la 54 de ani. Îi împlinise vinerea trecută. De astăzi, colegii și prietenii își iau rămas-bun de la el la capela Bisericii „Sf. Înviere” din municipiul Suceava. Înmormântarea va avea loc luni, 15 octombrie, ora 12:00, în cimitirul Pacea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Radu Avădănei, directorul general al Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava, a încetat din viață.
 Vizualizări articol: 4142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radu Avădănei, directorul general al Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava, a încetat din viață0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei