Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 216 (6926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Competiție

Premii pentru suceveni la Festivalul Internațional de Gimnastică Ritmică „Trophy” de la Iași

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de gimnastică „Gym Bucovina”, coordonată de profesoara Loredana Elena Popovici, de la Asociaţia ''Paradox'' Suceava, a participat în zilele de 22 și 23 septembrie la Festivalul Internațional de Gimnastică Ritmică „Trophy”, care s-a desfășurat la Sala Polivalentă Iași. În competiție au participat gimnaste din Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Italia și România. Sucevenii s-au aflat pentru al doilea an consecutiv la acest concurs, obținând locul III la „ansamblu” și un premiu special pentru Medeea Hurjui. Profesoara Loredana Elena Popovici ne-a spus că România a fost reprezentată de gimnaste consacrate, precum Andreea Verdeș, componentă a lotului național la senioare, și Laura Aniței - Locul IV la campionatele europene, membre ale Clubului Sportiv „Anghel Saligny” Iași. „Suntem onorate să fim premiate de nume mari care au scris istorie în gimnastica ritmică, de antrenorul emerit Constantin Radu și Cătălina Radu, iar la Cupa Pro Ritmic de fosta gimnastă Alexandra Piscupescu”, a declarat coordonatoarea echipei din Suceava.

Loredana Elena Popovici este profesor mentor la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, coordonând practica pedagogică a studenţilor şi masteranzilor de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV), Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, DPPD, iar anul acesta a devenit instructor de dans şi instructor FETNO. Gimnastica ritmică o desfăşoară cu fetele de mai mulţi ani, participând la diverse concursuri şi obţinând premii importante.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii pentru suceveni la Festivalul Internațional de Gimnastică Ritmică „Trophy” de la Iași.
 Vizualizări articol: 1330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii pentru suceveni la Festivalul Internațional de Gimnastică Ritmică „Trophy” de la Iași0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei