Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 216 (6926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pagubă mare

Şi-a abandonat bolidul după ce a distrus 150 de metri de parapet, pe şoseaua de centură a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer care şi-a scăpat de sub control maşina la ieşirea de pe şoseaua de centură a Sucevei, spre Siret, a distrus parapetul de protecţie pe aproximativ 150 de metri. Evenimentul rutier s-a produs luni dimineaţă, în jur de ora 5.00, iar poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului nu au găsit decât maşina avariată, un VW înmatriculat în Marea Britanie.

Ulterior, la faţa locului au ajuns şi cei de la Secţia de Drumuri Naţionale Suceava, care s-au trezit că au de a face cu o pagubă majoră.

Maşina nu a fost ridicată timp de două zile de la faţa locului.

Având în vedere că este vorba şi de o maşină înmatriculată în Anglia, iar procedura de identificare a conducătorului auto este mult mai anevoioasă, cei de la Secţia de Drumuri Naţionale Suceava au decis să facă reparaţiile în regie proprie. 

De trei zile se lucrează la reparaţii şi la înlocuirea parapetului distrus. Lucrarea s-a realizat cu materialele celor de la Secţia de Drumuri Naţionale Suceava, cu personalul secţiei.

Conform procedurilor, Compania de Drumuri trebuie să se adreseze Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, care trebuie să comunice cine este şoferul implicat în accident, dacă acesta va fi identificat.

În cazul în care maşina nu deţine asigurarea RCA, compania trebuie să-l dea în judecată pe posesorul maşinii, o procedură complicată, de lungă durată şi care nu se va finaliza neapărat cu recuperarea prejudiciului.

Cei de la Drumuri Naţionale se plâng de faptul că multe parapete de protecţie sunt distruse de şoferi care rămân autori necunoscuţi, astfel că nu are cine suporta pagubele produse. Aşa s-a ajuns şi ca porţiuni de parapete distruse din zone periculoase de pe principalele drumuri naţionale să nu fie înlocuite perioade lungi de timp. O astfel de situaţie a fost pe DN 17, între Ilişeşti şi Păltinoasa, însă porţiunile distruse au fost înlocuite de cei de la Secţia de Drumuri Suceava cu parapet nou.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a abandonat bolidul după ce a distrus 150 de metri de parapet, pe şoseaua de centură a Sucevei.
 Vizualizări articol: 5928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şi-a abandonat bolidul după ce a distrus 150 de metri de parapet, pe şoseaua de centură a Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei