Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 216 (6926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ultimul tren pentru Modrici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adică pentru toţi fotbaliştii de pe planetă care se numesc altfel decât Ronaldo şi Messi! Asta, deoarece de un deceniu încoace numai ei doi au înhăţat toate trofeele individuale FIFA, UEFA şi France Football, ceea ce nu e tocmai în regulă, din moment ce tot în această perioadă au mai activat niscai performeri, precum Ibrahimovici, Bale, Iniesta, Lewandowski, despre fiecare dintre ei putându-se spune că e comparabil cu Leo şi CR7. Numai că ăştia doi s-au învrednicit şi să adune nenumărate trofee, lucru imposibil pentru ceilalţi, din moment ce tot ce se putea câştiga a luat fie drumul Madridului, fie al Barcelonei. Acum, trofeul FIFA a fost înhăţat de Modrici, cel care înainte de a fi un mare câştigător (al Champions' League, cu Real Madrid) este un mare perdant, fiind surclasat, alături de colegii săi de echipă, în finala Campionatului Mondial. Astfel privind lucrurile, cred că la fel de bine putea câştiga coroniţa oricare jucător din naţionala Franţei, să zicem Griezmann sau M'Bappe, iar victoria nu i-ar fi fost contestată nici unuia din ei. Interesant mi se pare şi faptul că nu se poate vorbi, nici măcar acum, în situaţia asta, de o schimbare de generaţii, Luka Modrici fiind cu un an mai tânăr decât Ronaldo şi cu doi mai bătrân decât Messi (să mai aibă, în asemenea condiţii, şi Ibrahimovici o şansă!?). Iar dacă ar fi să dau un pronostic în acest sens, cred că următoarele trofee de "fotbalistul anului" îi vor avea printre protagonişti pe M'Bappe, Neymar, Salah, poate şi pe Bale. Ca să închei, aş zice că Luka Modrici a prins ultimul tren, pe care fotbalişti cel puţin la fel de mari (Roberto Carlos sau Iniesta) l-au pierdut an de an, nenumărate sezoane la rând.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultimul tren pentru Modrici.
 Vizualizări articol: 1354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ultimul tren pentru Modrici5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei