Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 214 (6924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Contrabandă

Un autoturism şi ţigări de aproape 40.000 de euro, confiscate de poliţiştii de frontieră suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism marca Opel şi peste 15.000 de pachete de ţigări au fost reţinute de poliţiştii de frontieră suceveni la finele săptămânii trecute, în zona de munte a judeţului şi în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, sâmbăta trecută, în jurul orei 04.00, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina a observat în apropierea graniţei româno-ucrainene un grup de persoane care transportau colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea suspecţilor, efectuând somaţiile legale prin voce, însă aceştia au abandonat coletele şi s-au retras pe teritoriul ucrainean. Trebuie precizat că pe timpul acţiunii au fost trase şase focuri de avertisment, cu respectarea prevederilor legale. În apropiere au fost descoperite zece colete cu ţigări, care conţineau de 14.920 de pachete de provenienţă ucraineană, ţigări în valoare de 175.000 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

Comisarul-şef Poroch-Seriţan a mai arătat că duminica trecută, la primele ore ale zilei, echipa de control din PTF Siret a descoperit într-un autoturism marca Opel, mai precis în spaţii special amenajate sub scaune, în pragurile şi stopurile maşinii, 928 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de 1.400 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul autoturismului, cetăţeanul român Andrei A., în vârstă de 36 de ani, a fost sancţionat contravenţional de către Biroul Vamal Siret cu amendă de 6.000 de lei. Totodată, autoturismul Opel a fost indisponibilizat în vederea confiscării, a mai arătat ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autoturism şi ţigări de aproape 40.000 de euro, confiscate de poliţiştii de frontieră suceveni.
 Vizualizări articol: 1806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un autoturism şi ţigări de aproape 40.000 de euro, confiscate de poliţiştii de frontieră suceveni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei