Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 211 (6921)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recunoaştere

Cinci campioni mondiali, europeni şi balcanici, premiaţi de Consiliul Judeţean cu 6.250 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci canotori legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Suceava şi la Clubul Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni vor fi premiaţi de Consiliul Judeţean Suceava cu sume cuprinse între 2.500 şi 500 de lei pentru performanţele la campionate mondiale, europene şi balcanice, din acest an. Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că în şedinţa de săptămâna viitoare a deliberativului judeţean va fi alocată suma de 6.250 de lei pentru premierea celor cinci sportivi.

Este vorba despre Cosmin Pascari, legitimat la CSM Suceava, care a obţinut locul I la Campionatul mondial de canotaj pentru tineret Polonia 2018, la Campionatul european de canotaj pentru seniori Scoţia 2018 şi la Campionatul european de canotaj pentru tineret Belarus 2018, precum şi locul VII la Cupa mondială Serbia 2018. Cosmin Pascari va primi suma de 2.500 de lei.

Un premiu de 1.500 de lei va primi Florin Nicolae Artenie Fîntînaru, legitimat la CSM Suceava, clasat pe locul I la Campionatul mondial pentru juniori Cehia 2018, pe locul II la Campionatul european pentru juniori Cehia 2018 şi pe locul II la Campionatul european pentru juniori Franţa 2018.

Dumitru Alexandru Ciobîcă, tot de la CSM Suceava, va primi un premiu de 1.000 de lei pentru performanţa de a se clasa pe locul I la Campionatul european de canotaj pentru tineret Belarus 2018 şi pe locul II la Campionatul mondial de canotaj pentru tineret Polonia 2018.

Georgiana Moroşanu, de la Clubul Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni, va fi premiată cu 750 de lei, după ce a obţinut locul II la Campionatul european de canotaj pentru tineret Franţa 2018 şi locul II la Campionatul balcanic de canotaj pentru juniori Bulgaria 2018.

Georgel Viorel Iacob, de la CSM Suceava, clasat pe locul III la Campionatul balcanic de canotaj pentru juniori Bulgaria 2018, va primi un premiu de 500 de lei.

„Prin demersul pe care îl propun spre aprobare se urmăreşte răsplătirea eforturilor sportivilor în realizarea de performanţe deosebite la competiţiile internaţionale oficiale, oferindu-se totodată şi o motivaţie pentru noi performanţe şi stabilirea de noi recorduri”, a motivat Flutur proiectul de hotărâre prin care se alocă aceste sume.

Sprijinul financiar pentru premierea sportivilor a fost solicitat de către CSM Suceava şi Colegiul „Nicu Gane” Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci campioni mondiali, europeni şi balcanici, premiaţi de Consiliul Judeţean cu 6.250 de lei.
 Vizualizări articol: 1131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci campioni mondiali, europeni şi balcanici, premiaţi de Consiliul Judeţean cu 6.250 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei