Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 211 (6921)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


O eliminare trasă de păr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liga Campionilor a fost despre lacrimile lui Cristiano Ronaldo, de fapt despre izbucnirea în plâns. M-a tușat secvența aceea cu suporterii Valenciei jubilând în timp ce portughezul nici măcar nu încerca să-și mascheze sau să-și tempereze starea care le genera reacția. Părerea mea este că nu a meritat să i se întâmple așa ceva. Dacă arbitrul german ar fi văzut faza cu ochii lui, nu din povestite, poate ar fi estimat corect intensitatea gestului de a-l trage de păr pe adversar, unul mai degrabă ”pedagogic”. Un cartonaș galben ar fi fost suficient. Și VAR-ul ar fi fost de ajutor, rușine mare pentru o organizație opulentă precum UEFA că nu l-a implementat încă din ediția asta. Adevărul e că a fost o seară neagră, fără lună, pentru Ronaldo. Conștient că Messi plusase la impresia artistică, dar și cantitativ, CR7 simțea că lumea fotbalului așteaptă replica. Culmea este că, în lipsa sa, Juve a fost cadorisită cu două lovituri de pedeapsă, de care ar fi putut profita în lupta pentru recorduri, de care chiar îi pasă, poate prea mult. Așadar echipa lui a câștigat și fără el, fosta lui echipă a câștigat și ea, ba chiar într-un mod entuziasmant. La executarea loviturilor libere probabil că Realul practică o rotație democratică, acum Isco a arătat ce înseamnă o minge fără speranțe pentru portar (deși cam razantă cu zidul). Modric, ex-colegul rival la titlul de cel mai bun jucător al sezonului, a dat o pasă cum nu mulți fotbaliști sunt capabili, iar Bale a preluat și a marcat. Vorba filmului italian, cu toții sunt bine! Ca fotbalist cu pretenții de cel mai bun din toate timpurile, dar mai ales ca fotbalist metrosexual, nu-ți pică bine când ”fosta” nu suferă după tine. Ca-n viață.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O eliminare trasă de păr.
 Vizualizări articol: 1193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
O eliminare trasă de păr5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei