Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 211 (6921)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declaraţie

Deputat Ioan Balan: „Dragnea plasează în afara Statului, adică în statul paralel, toate instituţiile pe care încă nu le poate controla”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul liberal de Suceava Ioan Balan consideră că toată lupta pentru putere din PSD este una înfiorătoare, care seamănă cu o competiţie pentru tranzacţionarea voucherului Dragnea, ca în programul Rabla, acesta urmând să fie scos din uz pentru că poluează masiv România şi pe români.

În fapt, Ioan Balan vrea să arate grotescul unei situaţii care stă să explodeze şi care afectează nu doar viaţa de zi cu zi a oamenilor, ci şi imaginea României în exterior.

„Liviu Dragnea a demonstrat din plin că nu luptă cu <statul paralel>, ci el este cel care şi-a construit un stat paralel, al lui, personal, ţinut în buzunarul de la spate. Visând zi şi noapte la sloganul <Statul sunt eu!>, Dragnea plasează în afara Statului, adică în statul paralel, toate instituţiile pe care încă nu le poate controla. Iniţial, statul paralel al lui Dragnea era înfiorător de mare şi din el făceau parte Serviciile, Justiţia, Administraţia Prezidenţială, CCR, CSM, SPP, DNA, ANCOM, Autoritatea Electorală, TVR, chiar şi mare parte din Guvernul Dragnea 1 şi Guvernul Dragnea 2. Treptat, şi-a subordonat mare parte dintre acestea: Avocatul Poporului este avocatul personal al lui Dragnea, Guvernul României este Guvernul lui Dragnea, miniştrii sunt ai lui Dragnea, PSD-ul este al lui Dragnea, Parlamentul este al lui Dragnea, România este a lui Dragnea. El centrează, el dă cu capul! Dragnea a ajuns perpendicular pe Statul român!”, a opinat deputatul sucevean.

Ioan Balan este de părere că preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor a devenit paralel şi cu poporul, dar nu va lipsi mult până când acest popor român paralel, care l-a adus la putere pe Dragnea, va fi şi el perpendicular pe Dragnea şi pe PSD-ul pe care-l controlează autoritar.

„De fapt, nu numai Dragnea este personajul nociv pentru români şi România, ci întreg PSD-ul care a permis să se dea ţării un asemenea conducător sinistru, pe care-l ţine în fruntea partidului şi a ţării, cu orice preţ. De oriunde l-ai privi, PSD-ul de astăzi este un partid pe persoană fizică, intabulat pe numele lui Dragnea şi intrat de ceva vreme în insolvenţă. Odată cu falimentul lui, PSD-ul trage în groapă şi ţara. Cei din PSD, la fel de nocivi pentru România ca şi Dragnea, se bat astăzi ca să tranzacţioneze voucherul Dragnea, la fel ca în Programul Rabla. Dragnea va fi scos din uz, însă rămâne de văzut dacă PSD poate funcţiona şi în regim <ecologic> fără să polueze masiv ţara şi populaţia”, a concluzionat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputat Ioan Balan: „Dragnea plasează în afara Statului, adică în statul paralel, toate instituţiile pe care încă nu le poate controla”.
 Vizualizări articol: 1831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputat Ioan Balan: „Dragnea plasează în afara Statului, adică în statul paralel, toate instituţiile pe care încă nu le poate controla”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei