Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 197 (6907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Oktoberfest în Est îi aşteaptă pe suceveni la Gura Humorului cu delicatese bavareze, bere rece şi muzică nemţească

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizatorii primei ediţii din judeţul Suceava a festivalului Oktoberfest în Est îi aşteaptă pe suceveni şi nu numai cu delicatese bavareze, multă bere rece, muzică nemţească şi multe concursuri. Oktoberfest în Est va avea loc în perioada 20 – 23 septembrie, în parcul Ariniş din Gura Humorului. Trebuie spus că renumitul festival al berii Oktoberfest a reuşit să adune zece astfel de evenimente deosebite la Braşov, organizate cu multă pricepere, pentru cei care ştiu să guste o petrecere adevărată. „Aşteptăm turiştii pentru a ciocni halbe cu bere rece din Bucovina, dar şi cu berea germană nefiltrată, să-şi alinte papilele gustative cu delicatese nemţeşti, precum cârnaţii Nuremberger Bratwurst, Thuringer, Weisswurst, Scheweinshaxe sau cârnatul XXL cu caşcaval, dar şi produsele româneşti: celebrii mititei sau coaste la grătar”, au anunţat organizatorii festivalului. Distracţia va fi completată de spectacolele oferite de numeroşi artişti, printre care şi Claudia & Die Burzenland Party Band, acompaniaţi de alte trupe şi de fanfară.

În cadrul festivalului va fi organizat şi concursul Miss Oktoberfest, care vrea să arate că Bucovina are cele mai frumoase femei din România. „Nu contează vârsta şi nici greutatea, juriul, care va fi publicul, punând accentul pe multe alte calităţi, pe care orice domniţă le are de la Mama Natură”, au explicat organizatorii. Nici bărbaţii nu vor fi uitaţi la acest festival, aceştia fiind invitaţi să participe la concursul „Regele Berii”. „Participanţii la acest concurs nu trebuie să fie nici vânjoşi, nici foarte înalţi, nici bărbieriţi proaspăt, nici cu muşchii umflaţi, nici epilaţi sau pensaţi, nici directori de firme mari, ci trebuie să aibă chef de viaţă, să le placă berea cu adevărat, să aibă în public prieteni numeroşi pentru o susţinere serioasă”, au explicat organizatorii.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că joi, 20 septembrie, de la ora 16:00, va avea loc parada Oktoberfest, la care sunt invitate să participe „domniţe costumate şi rujate”, care vor saluta spectatorii din trăsuri elegante. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oktoberfest în Est îi aşteaptă pe suceveni la Gura Humorului cu delicatese bavareze, bere rece şi muzică nemţească.
 Vizualizări articol: 3235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Oktoberfest în Est îi aşteaptă pe suceveni la Gura Humorului cu delicatese bavareze, bere rece şi muzică nemţească5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei