Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 197 (6907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Cetatea de Scaun a Sucevei a primit certificatul de excelenţă din partea TripAdvisor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost nominalizată printre cele mai bune destinaţii din lume de către cel mai mare site de turism. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că Cetatea de Scaun a primit din partea TripAdvisor certificatul de excelenţă pentru anul 2018, el precizând că acest lucru reprezintă încă o recunoaştere internaţională a acestei destinaţii din Suceava, atât în ceea ce priveşte investiţiile, cât şi evenimentele realizate de administraţia judeţeană. 

Flutur a explicat că TripAdvisor oferă certificatele de excelenţă pentru atracţii turistice şi operatorilor din turism care câştigă în mod constant recenzii excelente de la turişti/vizitatori/călători. „Certificatul de Excelenţă pentru Cetatea de Scaun a Sucevei a fost acordat pentru anul 2018, în baza recenziilor făcute de către comunitatea turiştilor care au ales să-şi planifice călătoriile, concediile, prin intermediul acestui portal”, a spus şeful administraţiei judeţene. Cetatea de Scaun a Sucevei este listată oficial de către Muzeul Bucovinei pe TripAdvisor începând de anul acesta.

Gheorghe Flutur a mai declarat că în baza Certificatului de Excelenţă 2018, în calitate de destinaţie de excelenţă, Muzeul Bucovinei poate accesa premiile TripAdvisor, la Concursul Certificatelor de Excelenţă la trei categorii, salariaţi, obiectiv şi vizitatori. „Muzeul trebuie să vină cu o modalitate creativă de a promova certificatul de excelenţă prin canalele social-media cu imagini creative care utilizează certificatul de excelenţă alături de angajaţii obiectivului turistic; doar cu imagini ale obiectivului turistic sau imagini cu obiectivul şi vizitatorii acestuia”, mai spus Gheorghe Flutur.

Premiile acordate pentru câştigarea uneia dintre categoriile prezentate mai sus constau în spaţiu de promovare pe platforma TripAdvisor în valoare de 1.000 sau 3.000 de dolari, în funcţie de categoria câştigată.

Gheorghe Flutur a subliniat că la Cetatea de Scaun a Sucevei se organizează evenimente de mare amploare, printre care Programul Ștefanian, Festivalul de Artă Medievală „Ștefan cel Mare” sau Bucovina Rock Castle. De asemenea, el a amintit că Cetatea de Scaun a Sucevei a fost modernizată printr-un proiect european în valoare de 44 de milioane de lei, investiţie care a avut o contribuţie importantă şi la obţinerea de către municipiul Suceava a titlului de „Destinaţie Europeană de Excelenţă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cetatea de Scaun a Sucevei a primit certificatul de excelenţă din partea TripAdvisor.
 Vizualizări articol: 1564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Cetatea de Scaun a Sucevei a primit certificatul de excelenţă din partea TripAdvisor3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei