Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 197 (6907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Comandament

Constructorii, zoriți să finalizeze lucrările de termoficare din Zamca, de teama ploilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de termoficare din cartierul sucevean Zamca, reluate destul de târziu, în această vară, după ce anul trecut au fost sistate din lipsă de finanțare, vor fi finalizate anul acesta, inclusiv la nivel de refacere stradală, consideră viceprimarul Marian Andronache, care a discutat ieri situația acestora cu constructorul.

La comandamentul de marți dimineață, viceprimarul a verificat starea la zi a lucrărilor și a cerut constructorului să urgenteze finalizarea celor de pe Grigore Ureche și Stejarului, unde circulația este închisă, fiind înlocuite vechile conducte de termoficare cu altele noi, inclusiv racordul la punctul termic.

Principala temere a reprezentantului municipalității sucevene este revenirea ploilor, ceea ce ar spori și mai mult disconfortul locuitorilor din zonă, plus că ar împiedica finalizarea lucrărilor.

„Problemele mai spinoase sunt la termoficare – Zamca va fi terminată anul acesta cu siguranță, dar în Obcini nu sunt șanse, se vor face doar lucrările strict necesare, în rest fiind păstrate vechile conducte, pentru ca oamenii să nu rămână fără căldură în sezonul rece”, a spus viceprimarul Marian Andronache.

Refacerea tuturor străzilor afectate de lucrările de termoficare depinde de evoluția vremii, dar și de plata lucrărilor deja efectuate, anul acesta fiind aplicat un alt sistem, prin care Primăria Suceava plătește 30% din facturile emise, care sunt trimise la Ministerul Dezvoltării, de la care se așteptă diferența de 70%, fiind vorba de un proiect cu finanțare guvernamentală.

Deocamdată, la constructori au ajuns doar banii administrației locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constructorii, zoriți să finalizeze lucrările de termoficare din Zamca, de teama ploilor.
 Vizualizări articol: 1264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Constructorii, zoriți să finalizeze lucrările de termoficare din Zamca, de teama ploilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei