Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 195 (6905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Glassgsm - cu și despre alegerea service-ului gsm potrivit

Service-urile gsm reprezintă în momentul de față un punct de interes pentru deținătorii de smartphone-uri. Specialiștii din cadrul acestora pot să „resusciteze” dispozitivele mobile atât de sensibile, care au fost afectate în urma unor accidente nedorite. Cum alegi însă un service care să se potrivească exigențelor tale? Ideile menționate în rândurile următoare ne-au fost oferite de reprezentanții service-ului Glassgsm din Suceava.

O serie de reguli nescrise - dacă se poate spune așa - reprezintă în fapt ghidul după care poate fi făcută o selecție corespunzătoare a unui service gsm. Iată care ar fi câteva repere utile în acest sens.

Tip de reparație, tip de telefon, tip de service

Motivele pentru care ai ajuns cu telefonul în service pot fi multiple: carcasă spartă, display fisurat, componente interne defecte, contact cu fluide și nu numai. În momentul în care alegi un service gsm care să îți remedieze problema trebuie să te asiguri de faptul că tipul reparației dorite poate fi realizat de către reprezentanții săi. Mai exact, dacă vei face o căutare online după termenul „sticla iPhone 6 pret Suceava” și vei ajunge la o anumită adresă, trebuie să te asiguri că înlocuirea poate fi realizată acolo.

Tipul de telefon și tipul de service în care ajungi contează de asemenea. Deși mare parte dintre service-urile gsm pot realiza reparații pentru orice tip de telefon, această regulă nu se aplică de fiecare dată. Prin urmare, interesează-te dinainte și alege ceea ce ți se potrivește.

Oferă service-ul în cauză garanție pentru reparații?

Un service gsm care se respectă va oferi și garanție pentru orice intervenție asupra telefonului. Această facilitate este disponibilă la Glassgsm. Specialiștii de aici reușesc să remedieze defecțiuni din cele mai diverse ale smartphone-urilor și dețin experiența necesară pentru a realiza această misiune cu profesionalism.

Garanția reparațiilor este oferită pentru orice intervenție asupra telefonului, în condiții normale de utilizare a acestuia. În acest fel cei care trec pragul service-ului pot avea încredere că gadgetul atât de util este pe mâini bune și va fi reparat utilizând componente de calitate superioară.

Cât durează reparația?

Cum folosim telefonul în mod regulat, lipsa acestuia poate crea un disconfort. Prin urmare, timpul în care poate fi efectuată reparația cântărește greu în rândul criteriilor de selectie ale unui service gsm. Vestea bună pentru suceveni - și nu numai - este că la Glassgsm dispozitivele pot fi reparate chiar pe loc.

Facilități extra

Competiția este specifică și acestui domeniu, prin urmare service-urile gsm se întrec în servicii și facilități pe care le oferă clienților. Printre cele mai atractive, care reușesc să fidelizeze clientela și să atragă noi potențiali clienți se numără consultanța pre și post reparație și posibilitatea de a repara dispozitivul mobil indiferent de locația proprietarului.

Diagnoza gratuită, identificarea reparației necesare pentru remedierea defecțiunii smartphone-ului reprezintă un obiectiv bifat de reprezentanții Glassgsm. Consilierea și reparația realizată chiar pe loc constituie un avantaj pentru orice client, care poate găsi rezolvarea problemei într-un timp scurt.

De asemenea, cei care aleg Glassgsm nu trebuie să se îngrijoreze dacă nu pot ajunge la sediul fizic al service-ului din Suceava. Există posibilitatea de a trimite smartphone-ul la reparat prin intermediul serviciilor de curierat, pentru ca acesta să fie ulterior returnat la proprietar în aceeași manieră.

Poate că unii se întreabă de ce nu a fost inclus și prețul reparațiilor în această listă de criterii. După cum menționează și reprezentanții Glassgsm, tariful ar trebui să fie printre ultimii factori de decizie. Cei care nu au realizat până acum că „e prea scump să cumperi ieftin” poate că ar trebui să o facă, întrucât este mai indicat să mizezi mai mult pe calitatea produselor și serviciilor pe care achiziționezi decât să faci selecția ținând cont exclusiv de preț.

Concluzie

Rezumând, alegerea unui service trebuie făcută ținând cont de următoarele: profesionalism, experiență, facilități, garanție oferită, utilizarea componentelor și pieselor de calitate superioară, consultanță pre și post reparație și durata acesteia. Odată ce se găsește un service gsm care să întrunească toate aceste repere, posesorul de smartphone poate fi sigur că lasă telefonul pe mâini bune.

Cei interesați de reparații smartphone, indiferent dacă locuiesc sau nu în Suceava, pot afla informații suplimentare prin accesarea site-ului oficial www.glassgsm.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Glassgsm - cu și despre alegerea service-ului gsm potrivit.
 Vizualizări articol: 1747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Glassgsm - cu și despre alegerea service-ului gsm potrivit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei