Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 195 (6905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Jungla de pe şosele

Șoferi băuţi, în weekend: accidente, agresivitate şi cursă de urmărire cu poliţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoferii care se urcă băuţi la volan fac parcă tot mai multe probleme în judeţ, mai ales la finalurile de săptămână. Ultimele zile au adus accidente, agresivitate şi o cursă de urmărire cu poliţia, toate pe fond de consum de alcool.

Un prim eveniment este de vinerea trecută, când la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc a ajuns un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Izvoarele Sucevei, victimă a unui accident produs pe raza localităţii de domiciliu.

Din cercetările ulterioare ale poliţiei a rezultat că Vasile Penteliuc, tânărul de 20 de ani, conducea un BMW 320 D, pe DJ 175, în Izvoarele Sucevei, iar la un moment dat a scăpat volanul de sub control, maşina ajungând în şanţ. Tânărul a fost diagnosticat la spital cu mai multe leziuni:  contuzie cot drept, traumatism cranio-facial, traumatism cranio-cerebral. În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat concentraţia de 1,12 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Alcoolemie foarte mare, pentru care tânărul s-a ales cu dosar penal.

 

Scandal cu o şoferiţă băută

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi că pe DN 17B, la Dorna Arini – sat Ortoaia, s-a produs un accident, iar o femeie, conducătoare auto, se manifestă agresiv faţă de persoanele aflate la faţa locului. Poliţiştii au găsit la faţa locului un VW Golf 4, la volan fiind identificată Maria Melniciuc, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Suceava.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a fost verificată cu aparatul etilotest, rezultând concentraţia de 0,91 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Șoferiţa a fost condusă la Spitalul din Vatra Dornei, unde i s-au recoltat şi probe biologice de sânge.

 

Urmărire de 5 kilometri în trafic, apoi pe jos, pe ogorul cu cartofi 

Tot sâmbătă, în jur de ora 23.00, poliţişti de la Secţia Marginea au avut parte din nou de o acţiune de urmărire în trafic, după ce un şofer a ignorat semnalul de oprire.

Poliţiştii se aflau în serviciu de control pe DC 46, pe raza comunei Horodnic de Sus. Conducătorul auto nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, continuându-şi deplasarea în viteză către comuna Horodnic de Jos.

Poliţiştii au plecat în urmărire, somându-l pe şofer prin portavoce să oprească. Cursa a continuat în jur de cinci kilometri, iar şoferul a circulat în mod haotic, pentru a obstrucţiona autospeciala de poliţie.

Șoferul a ajuns cu maşina pe un teren cultivat cu cartofi. Aici, din maşină au coborât doi bărbaţi, care au luat-o la fugă pe jos.

Cei doi fugari au fost ajunşi din urmă şi încătuşaţi, prin folosirea forţei.

Ulterior, din cercetări a rezultat că la volan s-a aflat Gheorghe Moroşan, în vârstă de 44 de ani, din comuna Horodnic de Sus, care, precizează poliţiştii, mirosea puternic a alcool. Acesta a refuzat să fie verificat cu etilotestul, însă a fost dus la Spitalul municipal Rădăuţi, unde i s-au recoltat două probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi i-au aplicat bărbatului şi o amendă de 720 de lei, pentru că nu a oprit la semnalul echipajului rutier. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferi băuţi, în weekend: accidente, agresivitate şi cursă de urmărire cu poliţia.
 Vizualizări articol: 2348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferi băuţi, în weekend: accidente, agresivitate şi cursă de urmărire cu poliţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei