Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 195 (6905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oferta actualizată a Universității „Ștefan cel Mare”, pentru sesiunea din toamnă a admiterii

Luni, 3 Septembrie 2018 (14:13:04)

Universitatea "Ștefan cel Mare" Suceava (USV) a actualizat oferta disponibilă pentru sesiunea din toamnă a admiterii, care demarează luni, 10 septembrie.

Concursului de admitere se organizează pentru ciclurile de studii de licenţă, masterat și doctorat la cele 10 facultăţi ale USV, atât pentru candidaţii români, cât şi pentru etnicii români de pretutindeni.

La nivel de licenţă, în această sesiune, candidaţii români pot concura pe cele 297 de locuri bugetate (dintre care 1 loc este destinat absolvenților de licee din mediul rural, iar 7 locuri candidaţilor de etnie rromă) şi 653 de locuri cu taxă. Forma de învăţământ la distanţă (ID) beneficiază de un număr de 300 de locuri, repartizate pe 9 programe de studii. Pentru studiile universitare de masterat, candidații români pot candida pe cele 105 de locuri fără taxă, dintre care 9 pentru candidații de etnie rromă, şi 600 de locuri cu taxă. De asemenea, la programele de conversie profesională mai sunt disponibile 200 de locuri.

În ceea ce priveşte etnicii români de pretutindeni, pentru studiile universitare de licenţă, aceştia beneficiază de 56 de locuri fără taxă, dintre care 17 sunt cu bursă. Oferta educaţională pentru studii de masterat cuprinde 51 de locuri, dintre care 41 sunt cu bursă. Reamintim faptul că şi în această sesiune de admitere, Universitatea va avea un centru de înscrieri deschis în incinta Liceului Teoretic „Ştefan cel Mare” din Chişinău, luni, 10 septembrie.

În ceea ce priveşte admiterea la studiile de doctorat, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava scoate la concurs 49 de locuri (dintre care 2 locuri pentru rromi, 25 cu bursă, pentru forma de învăţământ cu frecvenţă, şi 24 fără bursă, pentru forma de învăţământ cu frecvenţă şi cu frecvenţă redusă). 12 locuri sunt destinate etnicilor români de pretutindeni (10 dintre acestea fiind cu bursă). Acestora li se mai adaugă 70 de locuri cu taxă.

Pentru a confirma locul ocupat, candidatul declarat admis are obligaţia de a se înmatricula cel târziu până la data de 19 septembrie.

 

Informaţii detaliate despre Admiterea 2018, actualizate constant, pot fi obţinute consultând pagina www.admitere.usv.ro

 

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta actualizată a Universității „Ștefan cel Mare”, pentru sesiunea din toamnă a admiterii.
 Vizualizări articol: 1461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oferta actualizată a Universității „Ștefan cel Mare”, pentru sesiunea din toamnă a admiterii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei