Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 195 (6905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al PSD Suceava vor avea loc în această toamnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD vor avea loc în această toamnă. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, care a avut loc la finalul săptămânii trecute la Neptun, alegeri urmând să aibă loc în toate organizaţiile care sunt conduse de preşedinţi interimari, cum este şi cazul Sucevei. Contactat telefonic, liderul interimar al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a precizat că în şedinţa conducerii centrale a partidului s-a stabilit că alegerile ar urma să fie organizate până pe 15 – 20 octombrie 2018. Ioan Stan a precizat că urmează ca de comun acord cu organizaţia naţională a partidului, în cadrul PSD Suceava să fie stabilită o dată pentru alegerea preşedintelui organizaţiei judeţene. El a precizat că în stabilirea acestei date trebuie să se ţină cont şi de faptul că PSD a propus ca pe 7 octombrie să aibă loc referendumul pentru familie.

De precizat că pentru funcţia de preşedinte al PSD Suceava, singura candidatură este cea a actualului lider interimar, Ioan Stan. Acesta a preluat şefia Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava în iunie 2016, după ce Comitetul Executiv Naţional al acestui partid a luat act de demisia liderului de atunci al social-democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor, imediat după alegerile locale.

Reamintim că liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava la viitoarele alegeri locale. Anunţul oficial a fost făcut în luna mai a acestui an, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean al PSD Suceava, care a avut loc în comuna Dumbrăveni. Ioan Stan şi-a prezentat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD. El a afirmat că în această calitate îşi asumă şi primul loc pe lista de candidaţi pentru funcţiile de consilieri judeţeni sociali-democraţi şi implicit candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. La momentul respectiv, social-demcoraţii suceveni au transmis că membrii PSD Suceava care au luat cuvântul în timpul şedinţei, parlamentari şi primari, au evidenţiat managementul bun al organizaţiei judeţene în perioada 2016 – 2018, în care senatorul Ioan Stan a ocupat funcţia de preşedinte interimar. „A fost un management care a determinat creşterea importanţei acestei organizaţii la nivel naţional, fapt demonstrat de o prezenţă largă a sucevenilor în Guvernul României, dar şi de prezenţa în repetate rânduri a unor membri marcanţi ai Guvernului şi chiar a preşedintelui Liviu Dragnea în judeţul Suceava la activităţi ale organizaţiei judeţene PSD. Aceste reuşite, precum şi determinarea recunoscută sunt premise importante ca organizaţia judeţeană PSD să rămână principala forţă politică a judeţului, dar şi pentru câştigarea următoarelor confruntări electorale şi în primul rând pentru recâştigarea conducerii Consiliului Judeţean”, se arăta într-un comunicat de presă transmis după ce Ioan Stan şi-a anunţat candidatura pentru şefia PSD Suceava şi a Consiliului Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alegerile pentru funcţia de preşedinte al PSD Suceava vor avea loc în această toamnă.
 Vizualizări articol: 1568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alegerile pentru funcţia de preşedinte al PSD Suceava vor avea loc în această toamnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei