Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 195 (6905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Arbitrul-antrenor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După tragerea la sorți de la US Open, traseul Simonei a fost considerat din cale afară de greu, dar cei de la treizecizero.ro erau optimiști pe motiv că mai întotdeauna traseul se curăță. Depinde pentru cine. Iată că el s-a curățat mai degrabă pentru Serena, care a scăpat de Simona, însă nu se știe dacă meciul cu Kaia Kanepi va fi fost de bun augur (disputat aseară). Totuși, trebuie spus că Serena a arătat bine în aceste tururi inaugurale, evident, din punct de vedere al jocului etalat. Până la ora la care scriu, traseul de pe această parte a mai fost eliberat doar de Muguruza. În schimb, din cealaltă jumătate au ieșit Wozniacki și Kerber, adică favoritele la semifinale. Top 10 mai are trei reprezentante, dacă nu cumva s-or mai fi rărit, căci toate erau pe partea Simonei, așadar vor fi jucat duminică seara/noaptea.

La băieți e mai multă constanță, dar și un eveniment ieșit din comun, chiar o premieră. La meciul dintre Kyrgios și Herbert, într-o pauză, arbitrul de scaun Mohamed Lahyani a simțit nevoia să-i țină o teorie australianului despre cum își irosește talentul și cum ar trebui să arate mai mult respect pentru suporteri! Deci un fel de discurs motivațional sau mental coaching, cum se mai numește în mediile specializate. De ce ar fi asta treaba unui arbitru? Federer a comentat tranșant că așa ceva n-ar mai trebui să se repete. Va fi interesant de văzut deznodământul acestei povești, probabil după încheierea US Open. Între timp, Kyrgios s-a întâlnit chiar cu Federer, a jucat serios, însă nu i-a folosit la nimic, căci elvețianul s-a prezentat la standardul obișnuit, ștergând cu buretele impresia din ultima vreme. Roger se îndreaptă spre întâlnirea programată cu Nole, și el intangibil până acum. La următorul pas, în semifinală, nu va fi prezent Sașa Zverev, fără răspuns la jocul inteligent și creativ al lui Kohlschreiber. Pe partea cealaltă, Rafa a trecut de o nucă neașteptat de tare în persoana lui Khachanov, care a avut minge de 2-0 la seturi! Jumătatea lui Nadal și del Potro este chiar a lor, greu de crezut că nu asta va fi semifinala.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arbitrul-antrenor.
 Vizualizări articol: 1366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Arbitrul-antrenor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei