Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 194 (6904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gelozie

Bărbat trimis în spatele gratiilor, după ce a incendiat mașina soției și și-a lovit soacra

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 29 de ani din comuna Dorna Arini a fost reținut de polițiști, după ce a provocat un adevărat scandal în fața pensiunii unde lucrează soția și la locuința socrilor. El a dat foc autoturismului aflat în parcarea pensiunii și a lovit-o apoi pe soacra lui, chiar în curtea locuinței acesteia din comună.

Scandalul a fost sesizat polițiștilor joi seara, în jurul orei 20.30, când un bărbat a anunţat faptul că un șofer beat face scandal în fața unei pensiuni din comuna Dorna Arini. Cercetările efectuate au stabilit că soția bărbatului, în vârstă de 23 de ani, lucrează la o pensiune din comună, iar autoturismul personal era parcat joi seara în fața pensiunii. În jurul orei 20.20, Ionuț Vasile N., soțul acesteia, a venit la locul de muncă al femeii, unde din cauza geloziei și a consumului de alcool a ridicat capota autoturismului și a încercat să scoată benzină pentru a-l incendia. După ce nu a reușit, a revenit în scurt timp cu un pet cu benzină, a stropit motorul și i-a dat foc. El s-a urcat apoi la volanul unui autoturism VW Golf și a plecat de la locul incidentului.

În timp ce era căutat de către echipajele de poliție, bărbatul de 29 de ani s-a dus la locuința socrilor, a intrat în curte și după câteva amenințări, a lovit-o pe soacra sa peste mână. Femeia de 52 de ani a fost transportată la spitalul din Vatra Dornei, pentru îngrijiri medicale.

La scurt timp el a fost identificat și imobilizat de polițiști, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Vatra Dornei. Aici bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, iar ulterior a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde a refuzat recoltarea unor mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.Verificările efectuate în bazele au arătat că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Având în vedere modul violent în care a acționat bărbatul de 29 de ani, pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente, distrugere cu un prejudiciu de 2.000 lei, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, precum şi refuzul de la prelevarea de mostre biologice. În cursul zilei de vineri a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, care au luat decizia cercetării în continuare a bărbatului sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat trimis în spatele gratiilor, după ce a incendiat mașina soției și și-a lovit soacra.
 Vizualizări articol: 2027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat trimis în spatele gratiilor, după ce a incendiat mașina soției și și-a lovit soacra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei