Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 194 (6904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Infrastructură

Primăria Berchișești a început lucrările de modernizare a drumurilor din comună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Berchișești a început lucrările de modernizare a drumurilor din comună. Primarul din Berchișești, Violeta Țăran, a precizat că în momentul de față sunt în plină desfășurare lucrările pentru modernizarea a cinci kilometri de drumuri de pe raza comunei. Violeta Țăran a spus că investiția se realizează conform contractului de finanțare încheiat de Primăria Berchişeşti cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), pe submăsura 7.2 „Investiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”. „Modernizarea presupune asfaltarea unui număr de zece sectoare de drumuri comunale, imperios necesare locuitorilor noștri. Această investiție face parte din demersurile constante ale administrației locale din Berchișești de a îmbunătăți infrastructura comunei, și implicit, de a crește gradul de confort al localnicilor. Faptul că eforturile noastre au un răspuns elocvent în ceea ce privește realizările din comună este o realitate, foarte multe din proiectele pe care vi le-am anunțat în urmă cu doi ani fiind în curs de finalizare”, a spus primarul comunei Berchișești. Violeta Țăran și-a exprimat încrederea că în cel mai scurt timp vor începe și lucrările de modernizare a școlii din Berchișești, precum și cele pentru construcția unei grădiniței noi, pentru a moderniza la standarde europene infrastructura educațională și pentru a oferi copiilor din comună cele mai bune condiții pentru a învăța.
„După cum am mai subliniat în repetate rânduri, modernizarea şi dezvoltarea comunei Berchişeşti sunt priorităţi esenţiale ale administraţiei locale, în scopul îmbunătățirii vieţii oamenilor şi diversificării punctelor de atracție economice, sociale și culturale, atât pentru zona noastră, cât și pentru viitoarele generații”, a încheiat Violeta Țăran.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Berchișești a început lucrările de modernizare a drumurilor din comună.
 Vizualizări articol: 1893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Berchișești a început lucrările de modernizare a drumurilor din comună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei