Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 194 (6904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Subprefectul Silvia Boliacu anunţă lansarea unei noi runde de finanţare în Programul Naţional de Cadastru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Subprefectul judeţului Suceava, Silvia Boliacu, a anunţat că la finalul lunii august a fost lansată o nouă rundă de finanţare în cadrul programului Naţional de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Silvia Boliacu a precizat că în cursul zilei de joi, 30 august 2018, Agenţia Naţională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a organizat o videconferinţă cu reprezentanţii prefecturilor, ai unităţilor teritorial-administrative și ai oficiilor judeţene de Cadastru și Publicitate Imobiliară, de la nivel naţional. Temele discutate s-au referit la stadiul lucrărilor de înregistrare sistematică prin Programul Naţional de Cadastru și Carte Funciară, Registrul Agricol Naţional (RAN) și Registrul Electronic Naţional de Nomenclatură Stradală (RENNS), realizate și administrate de ANCPI.

La videoconferinţă au participat subprefectul Silvia Boliacu, șeful OCPI Suceava, Vasile Mocanu, alături de alţi doi reprezentanţi ai acestei instituţii, consilier Gheorghe Tărăboanţă și Emilia Bedrule, registrator-șef, precum și reprezentanţi ai localităţilor sucevene.

În cadrul discuţiilor conducerea ANCPI a atras atenţia că, până în 2019, trebuie centralizate în cele două registre toate informaţiile de la localităţi, având în vedere că sunt date ce vor fi necesare pentru Recensământul agricol și Recensământul populaţiei și al locuinţelor, din anul 2020, respectiv 2021.

Silvia Boliacu a spus că potrivit datelor furnizate de OCPI Suceava, la data de 30 iulie 2018 erau semnate 105 contracte de servicii în cadrul Programului Naţional de Cadastru, cu o valoare de 7.232.369 lei, pentru un număr estimat de 100.247 imobile, cu o suprafaţă estimată de 36.576 hectare.

Referitor la înregistrarea sistematică a datelor în Registrul Agricol Naţional, subprefectul Silvia Boliacu a precizat că la 28 august 2018 judeţul Suceava avea 43 de unităţi administrativ-teritoriale înscrise, 4% dintre ele fiind active. Ea a adăugat că pentru Registrul Electronic Naţional de Nomenclatură Stradală, toate cele 114 d unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Suceava au fost înscrise, doar 13 fiind active. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subprefectul Silvia Boliacu anunţă lansarea unei noi runde de finanţare în Programul Naţional de Cadastru.
 Vizualizări articol: 1787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subprefectul Silvia Boliacu anunţă lansarea unei noi runde de finanţare în Programul Naţional de Cadastru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei