Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 176 (6886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Jungla de pe şosele

Accidente cu nouă răniţi, din două familii, după erori grave ale celor aflaţi la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două familii din Botoşani au fost implicate în accidente rutiere destul de grave petrecute duminică în zona de munte a judeţului Suceava. În total, din cele două accidente au rezultat nouă răniţi. Din fericire, toată lumea a scăpat cu viaţă, deşi accidentele puteau avea consecinţe din cele mai tragice: una din maşini a intrat într-un stâlp, iar alta s-a răsturnat în râul Bistriţa. Ambele accidente au fost provocate de erorile grave produse de cei care se aflau la volan.

Primul accident s-a înregistrat în jurul orei 14.30, pe DN 18, în afara localităţii Cârlibaba, spre limita cu Maramureşul.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, aflat la volanul unui VW, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă. Maşina a ieşit în afara drumului şi a plonjat la o diferenţă de nivel de patru metri, în albia râului Bistriţa, unde s-a răsturnat.

În maşină erau cinci oameni: soţia şoferului, doi dintre copii şi încă o tânără de 24 de ani, toţi din judeţul Botoşani.

Din fericire, cei cinci nu au suferit leziuni grave. Şoferul a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

Poliţiştii au stabilit în cadrul anchetei preliminare că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

DN 18, care leagă Suceava de Maramureş, este de ani buni în stare foarte proastă, însă în momentul de faţă se află în proces de modernizare. Pe porţiunea pe care a avut loc accidentul a fost turnat recent covor asfaltic, însă drumul este încă în şantier, nefiind semnalizat sau prevăzut cu parapete de protecţie.  

Al doilea accident a avut loc duminică, în jurul orei 16.30, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Dorohoi, care se afla la volanul unui VW Passat, a pierdut controlul asupra volanului brusc, din motive necunoscute. Maşina a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice.

În maşină se mai aflau soţia şoferului, în vârstă de 37 de ani, şi două fete, una în vârstă de 8 ani şi una de 9 ani.

Cei patru au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, fiind diagnosticaţi preliminar cu leziuni uşoare. Şoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Primele zile ale lunii august au început prost pe şoselele judeţului, cu mai multe accidente grave, în care au murit trei oameni şi s-au înregistrat numeroşi răniţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente cu nouă răniţi, din două familii, după erori grave ale celor aflaţi la volan.
 Vizualizări articol: 3294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accidente cu nouă răniţi, din două familii, după erori grave ale celor aflaţi la volan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sărmăluțe în foi de viță cu ulei de măsline (de post) Pentru cei obișnuiți să mănânce sarmale fierbinți cu mămăliguță la prânz poate părea incredibil că aceste sărmăluțe cu ulei de măsline se pot servi la aperitiv sau bufetul suedez și sunt mult mai gustoase reci. Rețeta vine din Grecia și... Citeşte