Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 176 (6886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Noaptea, ca hoţii... de trofee

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

M-am tot întrebat, cât a fost săptămâna trecută de lungă, dacă pentru altă jucătoare aş fi făcut ceea ce mi s-a părut absolut firesc să fac pentru Mihaela Buzărnescu, adică să nu ratez nicio secundă din meciurile ei, să mă culc în cele mai multe zile mult după miezul nopţii (ceea ce la mine nu-i chiar aşa o chestie ieşită din comun, fiindcă de obicei mă culc în jur de ora 2) şi cel mai adesea cu nervii întinşi ca racordajul de la racheta domnişoarei. Răspunsul e că da, m-aş fi culcat probabil la fel de târziu şi dacă juca Ana Bogdan, dar pe alte considerente. Adică la Buzărnescu mă uit pentru tenis, iar la Ana Bogdan mă uit, pur şi simplu! Sigur că aştept victoria şi în partidele Anei, dar nu e la fel ca la Mihaela: nu te poţi enerva, din cel puţin două motive. Primul ar fi că fiind atât de frumoasă i se iartă mai multe decât altora, iar al doilea, dacă ne referim strict la jocul de tenis, e că nu are nici pe departe calităţile Mihaelei. Dar, cine ştie? Poate că spre 30 de ani o să ţâşnească şi ea spre vârful ierarhiei! Revenind la parcursul domnişoarei Buzărnescu, trebuie spus că acesta n-a fost unul lin, momentele de cumpănă datorându-i-se însă în exclusivitate. Sau cel puţin asta este impresia pe care mi-a lăsat-o şi acum, şi cu oricare alt prilej. Să vă explic: Mihaela are cele mai spectaculoase lovituri dintre toate jucătoarele din circuit. Tot Mihaela este cea care după ce trimite 5, 6, 15 lovituri din astea, dintr-o dată devine începătoarea care vede prima dată în viaţă o rachetă, o minge şi un fileu. În care, aproape natural, trebuie trimise absolut toate mingile, din serviciu, din drive, din backhand, smash ori slice, de dincolo de linia de fund ori lipită de fileu! Este neverosimil cum în acelaşi om pot coexista un fabulos performer şi o panaramă fără frontiere. Atunci când performerul domină panarama, eventual după înjurăturile alea senzaţionale, Mihaela este de neoprit, aşa cum a fost în finala de ieri (după ora României). Şi, credeţi-mă, o înjur şi eu, încă mai des decât pe altele (ştiţi dv...), însă o fac cu toată dragostea şi admiraţia. Şi promit că ori de câte ori va mai juca la orele alea, am să o urmăresc. Am constatat că mă dau în vânt după trofeele câştigate noaptea, ca hoţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noaptea, ca hoţii... de trofee.
 Vizualizări articol: 1654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Noaptea, ca hoţii... de trofee5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sărmăluțe în foi de viță cu ulei de măsline (de post) Pentru cei obișnuiți să mănânce sarmale fierbinți cu mămăliguță la prânz poate părea incredibil că aceste sărmăluțe cu ulei de măsline se pot servi la aperitiv sau bufetul suedez și sunt mult mai gustoase reci. Rețeta vine din Grecia și... Citeşte