Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 166 (6876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Somat să oprească

Recipiente cu freon lichid, descoperite într-o autoutilitară urmărită în trafic de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 100 de recipiente cu freon sub presiune, fără acte, au fost descoperite de polițiști în interiorul unei autospeciale, după o urmărire în trafic în timpul căreia polițiștii au fost la un pas să folosească armele din dotare. Tânărul identificat la volanul mașinii nu a putut justifica proveniența flacoanelor  cu freon și avea permisul de conducere suspendat de peste două săptămâni.

Întregul incident s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 16.30, în timp ce polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bălcăuți efectuau supravegherea și controlul traficului rutier într-un punct fix de la intrarea în orașul Siret. La un moment dat polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru o autoutilitară marca Opel Vivaro, însă cel de la volan nu a respectat semnalul polițiștilor și şi-a continuat drumul în viteză. Polițiștii au plecat pe urmele fugarului, urmărind autoutilitara pe DN2 și mai apoi pe DN17A, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În localitatea Dornești oamenii legii au reușit interceptarea autoutilitarei și după efectuarea somației cu folosirea armamentului din dotare, conducătorul auto a oprit vehiculul. Cu această ocazie, la volan a fost identificat Elisei D., de 18 ani, din orașul Milișăuți, alături de care se aflau alți doi pasageri din aceeași localitate. În timpul controlului asupra autoutilitarei, în interior au fost descoperite 110 recipiente sub presiune cu freon, sigilate și ambalate în cutii de carton, având fiecare 13,6 kg. Acestea aveau proveniență ucraineană, iar tânărul de 18 ani nu a putut prezenta documente de proveniență și transport pentru ele.De asemenea, în urma verificării în bazele de date s-a constatat că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, fiindu-i reținut permisul de conducere la data de 1 iulie 2018. Pentru elucidarea problemei apărute, au fost solicitați polițiștii Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și lucrătorii Gărzii de Mediu Suceava, șoferul autoutilitarei fiind sancționat contravențional cu o amendă de 5.000 de lei. În același timp, cele 110 recipiente cu freon, în valoare de circa 77.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele tânărului de 18 ani fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Recipiente cu freon lichid, descoperite într-o autoutilitară urmărită în trafic de polițiști.
 Vizualizări articol: 2354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recipiente cu freon lichid, descoperite într-o autoutilitară urmărită în trafic de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei